Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
@konrass: jak to czytam to ciesze się że lata temu wyleczyłem zęby i je wyprostowałem, i odbudowałem, a i tak włożyłem sporą kwotę, teraz coś czuję że bym chyba zbliżył się do 50 tys za to samo XD
@arkadikuss: #!$%@? ich? xD
Jestem w trakcie kanałówki na siódemce - pierwsza wizyta to zdjęcie + ocena stanu zęba + rozwiercenie i zaaplikowanie trucizny, druga wizyta z konieczności po dwóch dniach bo zrobił się ropień i opuchlizna - oczyszczenie ropnia + przepisanie antybiotyku, trzecia wizyta próba wyczyszczenia kanałów ale okazało się że za mała dawka trucizny była i zaaplikowanie kolejnej + częściowa odbudowa w górnej partii
Komentarz usunięty przez autora
@konrass:
Na kosmetyczkach się nie znam. Ale mam porównanie do innych salonów, bo akurat w tym samym czasie bliskie mi osoby robiły zęby w innych salonach. Wniosek: dental jest obrzydliwie drogi.
A
Jestem zadowolony po pierwszej wizycie u stomatologa, który ma rewelacyjne opinie w okolicy więc czuje, że wyrzucę kilka kafli u niego żeby doprowadzić się do stanu używalności, a potem aparat na
Raz do roku, nie co pół roku. Zmieńcie dentystę, albo nauczcie się myć zęby xD.