Wpis z mikrobloga

Prokuratura pod jego rządami i Polska pod jego wpływem to najgorszy syf, którego nikt chyba nie był w stanie przewidzieć.

@smieszalke: tak było, nie zmyślam, wcale zero nie o---------ł już za pierwszego PiS-u
  • Odpowiedz
@smieszalke: oczywiście że ludzie to przewidywali. ale to byli Ci przeklęci ludzie, zwani inteligencja. Każdy, kto choć trochę klei bazę więcej niż schemat byle robota była i kicha pełna, wiedział ten pan to najgorsze co Polskę tworzy. Ale ja tylko przypomnę 2016, co ludzie mówili na tych, którzy przestrzegali przed Ziobra.
  • Odpowiedz
@CamusVevo: to był apel madrych ludzi, do madrych ludzi. Jak widać w tym kraju madrych jest mniejszość. każdy z nas ma takich kolegów, którzy właśnie pluli na te artykuły, że świnie od koryta odciagaja.
No, a teraz w lustro nie patrza.
  • Odpowiedz
@CamusVevo: Jeszcze nie widziałem artykułu/posta/wypowiedzi, która by się sprawdziła z taką dokładnością. Trzeba będzie to udostępniać gdzie się da w przyszłym roku. Mały hint jak rozpoznać pisiora? Z tego artykułu odczyta tylko "Gazeta Wyborcza"
  • Odpowiedz
Nie mogę doczekać się chwili, w której 0 trafi do Sztumu

@smieszalke: Póki co miał szansę trafić przed Trybunał Stanu. Za rządów PO. Niestety kilku posłów Platformy hehe zapomniało przyjść na głosowanie i rządząca wówczas partia... przegrała głosowanie. Nie przyszli m. in. Sikorski czy Kopacz. Kopaczowa tłumaczyła się w stylu ,,brakowało pięciu więc jakbym przyszła to i tak brakowałoby czterech", a Radzio do dzisiaj banuje na Twitterze za pytanie gdzie
PiccoloGrande - > Nie mogę doczekać się chwili, w której 0 trafi do Sztumu

@smiesz...
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
Prokuratura pod jego rządami i Polska pod jego wpływem to najgorszy syf, którego nikt chyba nie był w stanie przewidzieć.

@smieszalke: tak było, nie zmyślam, wcale zero nie o---------ł już za pierwszego PiS-u

@cotidiemorior: problem w tym, że PiS okłamał Polaków. Przypominam że ministrem sprawiedliwości miała byc Wassermann. Ziobro został mianowany po wygranych wyborach, wbrew deklaracji.
  • Odpowiedz
@smieszalke w rym całym j-----u Tuska medialnie, ciekawi mnie dlaczego żadne media go nie bronią ( ͡º ͜ʖ͡º)

Jeszcze kilka lat a te ścierwa polityczne wymrą, zacznie się nowa era ( ͡º ͜ʖ͡º) zmiana rządu nic nie da dopóki te k----e żyją, a na szczęście zdechną jak każdy ()
  • Odpowiedz
@smieszalke: i przez tę chodzącą bździnę, imitację człowieka nie mamy też kasy z UE. Robienie kurtyzany z Temidy ver 2137.

@v1lk: nic ci nie wymrze, wychowali następców, będzie business as usual.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@smieszalke: zero to nigdy nie powinien się w ogóle znaleźć w pobliżu polityki i osób decyzyjnych.
NO ale Kaczyński lubi takich oddanych nygusów bez rozumu i godności. I pozwala im robić kariery, nawet jeśli ostatecznie już ich nie lubi.
  • Odpowiedz