Aktywne Wpisy

nutsheell +23
Co mam zrobić, jak chce wziąć ślub, a nie mam świadków?
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach

odgrzybiacz +43

@smieszalke: tak było, nie zmyślam, wcale zero nie o---------ł już za pierwszego PiS-u
źródło: comment_1666207386G5jde21dkadOIYc5aPclqK.jpg
PobierzNo, a teraz w lustro nie patrza.
@smieszalke: Póki co miał szansę trafić przed Trybunał Stanu. Za rządów PO. Niestety kilku posłów Platformy hehe zapomniało przyjść na głosowanie i rządząca wówczas partia... przegrała głosowanie. Nie przyszli m. in. Sikorski czy Kopacz. Kopaczowa tłumaczyła się w stylu ,,brakowało pięciu więc jakbym przyszła to i tak brakowałoby czterech", a Radzio do dzisiaj banuje na Twitterze za pytanie gdzie
@cotidiemorior: problem w tym, że PiS okłamał Polaków. Przypominam że ministrem sprawiedliwości miała byc Wassermann. Ziobro został mianowany po wygranych wyborach, wbrew deklaracji.
Jeszcze kilka lat a te ścierwa polityczne wymrą, zacznie się nowa era ( ͡º ͜ʖ͡º) zmiana rządu nic nie da dopóki te k----e żyją, a na szczęście zdechną jak każdy (づ•﹏•)づ
Komentarz usunięty przez autora
@v1lk: nic ci nie wymrze, wychowali następców, będzie business as usual.
NO ale Kaczyński lubi takich oddanych nygusów bez rozumu i godności. I pozwala im robić kariery, nawet jeśli ostatecznie już ich nie lubi.
No nie wiem, chyba ktoś jednak przewidywał.
źródło: comment_16662458353DIaeWEyKx2TJFOWXWYK8H.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
XDDDDDDDDDD. To się naczekasz. Ani jeden włos mu z głowy nie spadnie.