Aktywne Wpisy
matti-nn +219
#powodz Pamiętam powódź z 1997. Zapanował klimat ogólnego zjednoczenia Polaków. Powtarzane było przekonanie, że Polacy lubią się kłócić, ale w obliczu tragedii zawsze stajemy razem. Aktualna powódź udowadnia, że coś ewidentnie się zmieniło...
Varin +799
Powódź powodzią, ale na zachodzie Anglicy (BBC) zaczęli nas nazywać "Europą Centralną" a nie jak zwykle "Eastern Europe"...
#uk #powodz #ciekawostki #polska #europa
#uk #powodz #ciekawostki #polska #europa
#tinder #podrywajzwykopem #zwiazki
Nie chodzę z nowopoznanymi osobami na kawy ani drinki. Po pierwsze rozmawiam i robię dokładnie takie same shittesty jak one, badając co mają we łbach. Mogę iść na spacer. Jak jest fajnie mogę zaprosić ją do
@kosmita: To o ex sie gada na randkach? Ja nie mam o kim gadać, bede musiał tez kłamac
moim zdaniem nie ma sensu gadanie o ex. Ale gra się tak, jak przeciwnik pozwala. Pytania o byłe związki czasem padają, a skoro tak, to warto mieć przećwiczoną jakąś kwestię która wygrywa taki moment.
@essos:
wyobraź sobie siebie jako gigaczada. Po prostu. Jesteś na randce i laska pyta się od kiedy jesteś sam, albo kiedy ostatnio randkowałeś. Robisz minę kota ze Shreka, uśmiech numer 5 i z rozbrajającą szczerością stwierdzasz że "nie masz zbyt wielkiego doświadczenia z dziewczynami". I uśmiech numer
@essos: Gdzie tak mówię? Chyba czegoś nie skleiłeś xD
@essos: Ok sowo mondra głowo xD
Zwykle nie ma drugiej randki - nie jestem zainteresowany. ¯\_(ツ)_/¯
A jak ma być druga randka czy kolejne to zwykle laska sama o to zabiega.