Aktywne Wpisy

smuteczek2000s +22
Wykop ma problem, bo kobieta napisała książkę o ruch**. A dokładniej o B--M. Dziewięć miesięcy pracy pójdzie do kosza, bo jakiś Wykopek napisze "co to za gów". Tak będzie.
A tak serio to dziękuję dla wszystkim co napisali miłe słowo i im się podobało.
Buziaki ;*
A tak serio to dziękuję dla wszystkim co napisali miłe słowo i im się podobało.
Buziaki ;*
źródło: temp_file4576359150847155252
Pobierz
Transparentny +943
Cześć,
zapraszam Was do do udziału w pierwszym w tym roku (i pierwszym na Wykopie w moim wykonaniu) #rozdajo Jalapeno (nie dżalapeno, nie halapenio, nie dżalapino). ( ͡º ͜ʖ͡º)
Do wygrania 1kg papryczek prosto z krzaka.
Gdyby ktoś nie miał szczęścia lub nie wierzył w ślepy los zapraszam
zapraszam Was do do udziału w pierwszym w tym roku (i pierwszym na Wykopie w moim wykonaniu) #rozdajo Jalapeno (nie dżalapeno, nie halapenio, nie dżalapino). ( ͡º ͜ʖ͡º)
Do wygrania 1kg papryczek prosto z krzaka.
Gdyby ktoś nie miał szczęścia lub nie wierzył w ślepy los zapraszam
źródło: temp_file4971784413306252779
Pobierz

Dynamiczna, skoczna trasa z dającymi oparcie zakrętami. Mi osobiście przypadła do gustu. Gdy jest sucho trzeba uważać na luźny żwirek lub jak ktoś umie można poćwiczyć brapy.
Jak widać przydałby się jeszcze jeden przejazd żeby lepiej zapamiętać trasę, ale to najlepsze co udało się nagrać podczas wyjazdu.
Link
#rower #mtb #enduro #freeride #rybowmtb #rower
źródło: comment_1665825093RQ4ft2KFEZlGrCR5wwEV5g.jpg
PobierzJeśli chodzi o technikę to jeżdżę na pumptracku (najczęściej wola i kaputy) i troszkę na dirtów.
Obecnie pracuje bardziej nad kondycją czyli 4-5 razy w tygodniu robię albo rundke na rowerze >20km albo ćwiczę podjazdy i potem ćwiczenia w domu.
Słyszałem właśnie, że jazda na pumptracku bardzo dużo daje do techniki na zjazdach, ale niestety brakuje mi na to czasu. Masz do tego i dirtów drugi rower?
Mam dwa rowery: kona process 153 2016 i składak specialized p3 2009