Wpis z mikrobloga

1. Mołdawski kozojebca tak pruje się do każdej osoby która rzekomo próbuje tu grać, a do swojego Wentylka nie miał pretensji o strategie, wręcz cieszył sie jak dziecko
2. Wentyl bez honoru. Gada że wyjdzie za Magdą a zostaje i chce się bawić. To albo Grzesiu nie gadaj na wyrost takich rzeczy albo miej jaja i dotrzymuj słowa
3. Monika. Jeśli produkcja Ci nie kazała to z------ś. Piotrek był fajny chłopak a Ty wybierasz ślizgusa który nie ma honoru
4. LEKTOR TO PAŁA. Marunia to świetny chłop, a on próbuje go pocisnąć w każdym ujęciu
#hotelparadise
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CwanyLis93: moim zdaniem Monia świetnie zagrała wybierając Wentyla. Po pierwsze ma Mikiego jako partnera i dodatkowo zdobyła kolejnego partnera "awaryjnego". Gdyby jednego straciła, (bo w HP nigdy nic nie wiadomo) drugiego ma w zanadrzu. Jednym ruchem zatarła "złe" emocje po wyrzuceniu Magdy. Teraz Wentyl będzie jadł jej z ręki.
  • Odpowiedz
  • 0
@kwiatkiwgnojowce ten to przynajmniej przez swoją głupotę jest śmieszny. Btw zawsze zastanawia mnie czemu przy każdej nowej edycji jest taki wysyp zielonek. Wstyd przed innymi za tag czy ktoś z wewnątrz bada.
  • Odpowiedz
@kwiatkiwgnojowce: Piotrek by próbował z nową dziewczyną działać, a Wentyl jest zblokowany (bo żeby dobrze wypaść przed publiką nie może przesadzić z flirtami z nową), także jest trochę lepszą wersją awaryjną

Poza tym czasem konkurencje w hotelu czy wejścia nowych niosą za sobą przeróżne konsekwencje. Patrz: wchodzi Marek i wybiera typa, który jest w najsłabszej parze, żeby wejść na jego miejsce. Albo w sezonie 4 jak Klauno się z Szynszylem
  • Odpowiedz
@C4sh: ja akurat tu przyszłam jak dostałam od koleżanki linka do wpisu ze zdjęciami Magdy i jej brata - ciągną się za mną już ponad dekadę śmieszki z okazji potencjalnie miłosnych podbojów tego specyficznego człowieka w moim kierunku :D Zobaczyłem, poczytałam i zostałam. Hotel oglądam od pierwszej edycji i do niedawna mogłam o programie pogadać tylko z mężem, teraz mam też Was :D
  • Odpowiedz