Aktywne Wpisy

harold97 +244
Returned +133
Jak ja widze te grube baby na tych hulajnogach elektrycznych, to mnie krew zalewa xD zlazic z tych hulajnog I butowac, na zdrowie wam to wyjdzie a I spoleczenstwu bedzie lzej jak przestaniecie zajmowac tyle miejsca I zaczniecie byc w koncu uzyteczne xD na tych hulajnogach powinny byc montowane wagi I kamery, I jakby wykryly gruba babe, to od razu powinny kasowac z konta 3 dychy I sie blokowac, zeby taka nawet

1998 - boss bottled
2008 - one million
2015 - saważ
No i minęło już 7 lat. Co jest/staje się teraz takim zapachem według was? Ja obstawiam, że nowym saważem może stać się toy boy. Trochę zmniejszy dominację blue fragów na rzecz nowego nurtu, który opierał się będzie na owocowo słodkich kwiatach. Podobno bije rekordy sprzedaży.
Zapraszam do dyskusji
inb4 nowym saważem będzie nowy TYMRAZEMJUŻZAJEBISTY arab forsowany od jutra na tagu
#perfumy
toy boy tak, ale czy jest taki mainstreamowy, no nie wydaje mi się żeby do takiego stopnia
Komentarz usunięty przez autora
Nawet dziewczyny w wąchalni nadskakuja z nim tak samo jak wcześniej z saważem.
@saradonin: +1
Jako ciekawostkę dodam, bo to za mało na wysnucie wniosków, że podczas moich częstych wizyt w wąchalniach, będące tam pary i pojedyncze osoby wykazywały pewne powtarzalne zachowania. Samotni faceci - pryskanie na blottery i pytanie ekspedientek "czym się różnią te wszystkie wersje Sauvage/Bleu de Chanel?", babki z facetami "a może ten?" i często wskazywały na Phantoma - nie mam pojęcia czemu laski swoim facetom proponowały Phantoma, ale