Aktywne Wpisy
Minieri +272
Witam serdecznie w ten niedzielny bardzo wczesny poranek. Za mną już burza w postaci sobotniego, jeszcze andrzejkowego ruchu. Humory klientów dziś wyjątkowo dobre, mój, a w sumie nasz też.
Pierwszy raz na tej stacji są 2 osoby w nocy. Wspólnie ustaliśmy że w soboty potrzebna jest jednak pomoc żeby wszystko szło w miarę sprawnie. Przyczyna jest prosta - nadprogramowy ruch. Szturm klientów to jedno, ale w nocy musi być też czas na
Pierwszy raz na tej stacji są 2 osoby w nocy. Wspólnie ustaliśmy że w soboty potrzebna jest jednak pomoc żeby wszystko szło w miarę sprawnie. Przyczyna jest prosta - nadprogramowy ruch. Szturm klientów to jedno, ale w nocy musi być też czas na
Beznazwyy +162
Nagrałem materiał o tym, jaką maksymalną sprawność może mieć silnik spalinowy.
Spojrzenie jest mocno z punktu widzenia fizyki, ale wydaje mi się, że warto to zobaczyć, jeśli ktoś interesuje się motoryzacją.
Link do znaleziska jeśli ktoś zechciałby wykopać
https://wykop.pl/link/7599409/silnik-spalinowy-jest-silnikiem-cieplnym
Kiedyś wrzucałem bardzo podobny film, jednak cały czas uczę się montowania i nagrywania. O ile więc merytorycznie wszystko było w porządku, to sama jakość była zbyt słaba. Obecnie jest znacznie lepiej, ale wciąż
Spojrzenie jest mocno z punktu widzenia fizyki, ale wydaje mi się, że warto to zobaczyć, jeśli ktoś interesuje się motoryzacją.
Link do znaleziska jeśli ktoś zechciałby wykopać
https://wykop.pl/link/7599409/silnik-spalinowy-jest-silnikiem-cieplnym
Kiedyś wrzucałem bardzo podobny film, jednak cały czas uczę się montowania i nagrywania. O ile więc merytorycznie wszystko było w porządku, to sama jakość była zbyt słaba. Obecnie jest znacznie lepiej, ale wciąż
#ukraina #rosja #wojna #bialorus
@peszmerd: Jeśli miarą bycia dobrym politykiem jest samo utrzymywanie się przy władzy, to tak. Ale Łukaszenka swoją rzekomo błyskotliwą "obrotową" polityką doprowadził do praktycznego podporządkowania Białorusi Rosji na każdym jednym poziomie do gospodarczego po militarny. A teraz na Białorusi stacjonują dodatkowo wojska rosyjskie w niemałej ilości.
@peszmerd: Łukaszenko jest dyktatorem XD utrzymuje się u władzy, bo stworzył system, w którym przedstawiciele resortów siłowych są na szczycie społecznej drabiny i zaszli tak daleko w gnębieniu własnego narodu, że już muszą trzymać się Łukaszenki, bo inaczej będą wszyscy wisieć na latarniach.
Fantastyczny
@thorgoth: ciekawe, masz jakieś linki z większa iloscia info?
@camelinthejungle: ten typ to onuca, Ukraińcy źli, Białorusini dobrzy;) nie ma z nim o czym gadać. Patrz na to
@Godir17 Wołyń! Wołyń!
@camelinthejungle: już wrócił, poszedł na pierwszy rok studiów w Mińsku. reszta się zgadza, plusik.