Przedstawiam Wam Nestora ʕ•ᴥ•ʔ Nestor to kot w średnim wieku, który kocha ludzi, chociaż wiele wycierpiał. Został uratowany z chlewu, gdzie jego zadaniem było łapanie szczurów.. Bez dostępu do schronienia, jedzenia. Teraz czeka na swój własny dom. U nas jest na tymczasie, niestety okazało się, że niebieski uczulony, więc moje nadzieje, że z nami zostanie umarły. ( ͡°ʖ̯͡°)
Ma piękne oczy i uroczy, biały krawacik, ale to co czyni go wyjątkowym to jeden biały wibrys pośród pozostałych, czarnych. Uwielbia się przytulać, właściwie przybiega zawsze, kiedy widzi wyciągniętą dłoń. Bezbłędnie korzysta z kuwety, nie boi się hałasu i jest bardzo ciekawy świata. Nestor to kot idealny, jedne czego pragnie to być kochany i mieć pełną miskę. Szuka domu na stałe, gdzie w pełni będzie mógł okazywać swoją kocią wdzięczność (。◕‿‿◕。) #wroclaw #koty
@StudentkaPrzestrzeni: a tabletki dla niebieskiego? Czy bardzo mocna alergia? Bo też mam uczulenie na kitku, ale biorę tabsy + psik do nosa i jest w miarę ok.
@StudentkaPrzestrzeni: został uratowany z chlewu ? Czyli co kot sobie szczury łapał w chlewie i pilnował obejścia a ktoś tego kota sobie zabrał ?( ಠ_ಠ)
@solo_living_yolo: Przy okazji nikt go nie karmił i nie miał dostępu do suchego, ciepłego schronienia. Nie wiem czy wiesz, ale koty niezbyt chętnie polują na szczury, bo czasami są podobnej wielkości jak one same, a dwa już na pewno ich nie jedzą. Odebrane zwierzaki miały ogromne problemy zdrowotne, nie był tam tylko Nestor
@StudentkaPrzestrzeni: koty polują na gryzonie ,drobne ptaki , atakują czasem jeże , masa ludzi w domkach jednorodzinnych wypuszcza koty żeby sobie połaziły , za to na takie koty polują lisy , łasice i kuny żyją na wolności 5 lat , pod dobrą opieką gdy są udomowione potrafią żyć do 10 lat. Wygląda na rok dwa ale się na kotach nie znam.
Przedstawiam Wam Nestora ʕ•ᴥ•ʔ
Nestor to kot w średnim wieku, który kocha ludzi, chociaż wiele wycierpiał. Został uratowany z chlewu, gdzie jego zadaniem było łapanie szczurów.. Bez dostępu do schronienia, jedzenia. Teraz czeka na swój własny dom. U nas jest na tymczasie, niestety okazało się, że niebieski uczulony, więc moje nadzieje, że z nami zostanie umarły. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ma piękne oczy i uroczy, biały krawacik, ale to co czyni go wyjątkowym to jeden biały wibrys pośród pozostałych, czarnych. Uwielbia się przytulać, właściwie przybiega zawsze, kiedy widzi wyciągniętą dłoń. Bezbłędnie korzysta z kuwety, nie boi się hałasu i jest bardzo ciekawy świata. Nestor to kot idealny, jedne czego pragnie to być kochany i mieć pełną miskę. Szuka domu na stałe, gdzie w pełni będzie mógł okazywać swoją kocią wdzięczność (。◕‿‿◕。)
#wroclaw #koty
źródło: comment_16655921408LQbF0PMVyoVZXUWXahjjM.jpg
Pobierzźródło: comment_1665592181tWxP1dl0wNGy04OdfQiVZ5.jpg
Pobierzźródło: comment_1665594071oZ9Dj1HHs0OjzSXZxppT3K.jpg
Pobierzi komentarzy by podbic zasieg posta(╯︵╰,)
źródło: comment_16655951040s9V7TDFdtVSFuKnI0pf1N.gif
PobierzBo też mam uczulenie na kitku, ale biorę tabsy + psik do nosa i jest w miarę ok.
(。◕‿‿◕。)
źródło: comment_1665606670dUYV99T7UxYAvkLW0WEKQ7.jpg
Pobierzźródło: comment_1665611153IPc9ZF6tz4RWFJ9CbMTwDI.jpg
Pobierz