Aktywne Wpisy

Andropov +71
Może to zabrzmi śmiesznie i dziwnie, ale dzisiaj zdałem sobie sprawę jakim zerem życiowym jestem. Mam 29 lat (za 4 miechy 30) od dzieciństwa w domu patologia. Nadopiekuńcza matka, ojciec alkoholik - zrobiła ze mnie sierote robiąc wszystko za mnie a ojciec zaszył od dzieciaka lęk w głowie, doprowadził do nerwicy, fobii społecznej, depresji. Przez cały okres w życiu pracowałem tylko 4 lata. Odłożone mam może z 15 tysięcy złotych, obecnie nie

WielkiNos +8
Na pewno wielu panów się zastanawia czemu tak wiele kobiet chodzi w szerokich spodniach, legginsach z długimi tunikami zasłaniajacymi tyłek czy znienawidzonych butach emu. Macie odpowiedź.
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #lewackalogika #pieklomezczyzn
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #lewackalogika #pieklomezczyzn

Przedstawiam Wam Nestora ʕ•ᴥ•ʔ
Nestor to kot w średnim wieku, który kocha ludzi, chociaż wiele wycierpiał. Został uratowany z chlewu, gdzie jego zadaniem było łapanie szczurów.. Bez dostępu do schronienia, jedzenia. Teraz czeka na swój własny dom. U nas jest na tymczasie, niestety okazało się, że niebieski uczulony, więc moje nadzieje, że z nami zostanie umarły. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ma piękne oczy i uroczy, biały krawacik, ale to co czyni go wyjątkowym to jeden biały wibrys pośród pozostałych, czarnych. Uwielbia się przytulać, właściwie przybiega zawsze, kiedy widzi wyciągniętą dłoń. Bezbłędnie korzysta z kuwety, nie boi się hałasu i jest bardzo ciekawy świata. Nestor to kot idealny, jedne czego pragnie to być kochany i mieć pełną miskę. Szuka domu na stałe, gdzie w pełni będzie mógł okazywać swoją kocią wdzięczność (。◕‿‿◕。)
#wroclaw #koty
i komentarzy by podbic zasieg posta(╯︵╰,)
Bo też mam uczulenie na kitku, ale biorę tabsy + psik do nosa i jest w miarę ok.
(。◕‿‿◕。)