Aktywne Wpisy

SmokStarodawny +10
k---a no przysięgam już jestem tak wkuwiony na tego komara że zaraz biore dezydoranty, podpalał je i nabierdalał nimi po całym pokoju tylko żeby sie go pozbyc, ciezki rywal bo k---a nie wydaje dzwiekow, czasem mi przeleci przed oczami chyba tylko po to aby pokazac ze dalej tu jest i bedzie mnie kasill, dodatkowo okno na noc zawsze szczelnie zamkniette to on juz tutaj zaaklimatyzowany musi byc, stały bywalec, ciekawe gdzie za

ale-sasa +66
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#heheszki #telewizja #ciekawostki
Wstyd ten teleturniej ogladac obecnie tbh. Gownopytania o jakichs youtuberow i tego typu kretynizmy jak w OP na porzadku dziennym.
głupie pytanie
Przeczytalem i sobie myślę czemu głupie. Przecież siedzą w dokumentach a dokumenty są w teczkach. Potem jeszcze wzięła pół na pół no co za typiara. A potem przewinalem jak Hubert mówi "niestety nie" xd i szczena mi opadła.
Pic tel jak siedzą w teczkach
źródło: comment_1665554149VUzMUTbmW63jJjDX5Frtoz.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1665560595tVYOT3EVbmi4vIxlWGWhhd.jpg
PobierzU Sznuka na początku szanse są wyrównane, każdy dostaje tyle samo pytań, a potem już od samych graczy zależy, jaką obiorą strategię. Wiadomo, pytania są łatwiejsze, trudniejsze, ale zawsze oparte na twardej wiedzy.
A w milionerach jak w lesie. Przejdziesz te eliminacje na czas (babeczka z filmiku jako jedyna znała w eliminacjach prawidłową kolejność, więc nie znalazła się na fotelu
@lubielizacosy Ale Ty jesteś mądry ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak widać po plusach, mirki myśleli podobnie do zawodniczki.