Wpis z mikrobloga

Hej mireczki, robił ktoś przegrodę nosową prywatnie + prostowanie nosa? Na nfz zrobią mi tylko naprawę przegrody a nos wizualnie zostanie krzywy więc musze się udać na zabieg medycyny estetycznej XD.

Coś ktoś poleca na Dolnymśląsku albo Wrocław/okolice? Z tego co się orientowałem to ceny około 5-6k, czy to dobra cena?

#przegrodanosowa #septoplastyka #laryngologia #dolnyslask #wroclaw
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Sam będę moją poprawiać prywatnie.

@NaglyAtakGlazurnika: robiłeś już jakiś risercz i możesz kogoś polecić? Dopiero się wdrażam w temat. Jak uda mi się coś znaleźć to dam znać.
  • Odpowiedz
@PuDZ: będę robił na 90% w EMC na Pilczyckiej. A raz już na NFZ zrobili mi na Borowskiej na o-------l i to taki że ponad 10 dni w szpitalu leżałem - chcieli mnie wrobić w miejscowe znieczulenie ale się nie dałem i rzeźbili mi przegrodę w narkozie. Nie chcesz tego widzieć, słyszeć, ani czuć.
  • Odpowiedz
  • 2
@NaglyAtakGlazurnika mi w EMC z-----i zabieg przegrody. Pani która mnie operowała na stwierdzenie, że nie czuję żadnych efektów rozłożyła ręce i stwierdziła, że możemy spróbować jeszcze raz xD podziękowałem, ale faktem jest to że teraz jest gorzej niż przed zabiegiem.
  • Odpowiedz
na nfz to ci ją s-------ą

@NaglyAtakGlazurnika: zależy gdzie. Są lekarze, którzy na NFZ robią to nieźle i ludzie sobie chwalą - np. szpitale w mniejszych miastach poza Wrocławiem.
Oczywiście samą przegrodę, bo plastyka już chyba tylko prywatnie.
  • Odpowiedz
@Quoluz: trzeba rezonans lub tomografię z modelowaniem 3D wziąć i widać ile kości zostało wywalone. Mi na Borowskiej z ok 10% drożności zrobili 50% i życie stało się lepsze. Na resztę lekarz miał w------e, na drugą krzywą przegrodę też.
  • Odpowiedz