Aktywne Wpisy

AlienFromWenus +29
Po ślubie nazwisko powinna zmienić ta osoba, która chce, obie, bądź żadna, a nie, że w 99,9% przypadków MUSI to być kobieta, bo tak pambuk kazał i chłopy w spódnicy xD
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #oswiadczenie #slub #religia
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #oswiadczenie #slub #religia
at0th +15
Pociąg pendolino relacji Gdynia -> Warszawa. Siedzę spokojnie w pierwszej klasie. Przede mną dosiadają się Ukraińcy, facet, kobieta i zapewne ich kilkuletnia córka.
Jak tylko usiedli od razu dziecku musiała włączyć bajkę na telefonie, oczywiście bez słuchawek, sama zasiada do robienia makijażu.
Zero reakcji po zwróceniu uwagi, żeby wyłączyła ten cholerny dźwięk i mało tego nawet nie zrozumiała, że do niej mówię. Kiedy w końcu podszedłem i jasno powiedziałem jej prosto w
Jak tylko usiedli od razu dziecku musiała włączyć bajkę na telefonie, oczywiście bez słuchawek, sama zasiada do robienia makijażu.
Zero reakcji po zwróceniu uwagi, żeby wyłączyła ten cholerny dźwięk i mało tego nawet nie zrozumiała, że do niej mówię. Kiedy w końcu podszedłem i jasno powiedziałem jej prosto w

Blackpill i lesbianpill ciągle w formie.
Z chłopakami jakoś się jej nie udawało. Hmm ciekawe czemu. Czyżby szukała kogoś na wyższym poziomie niż ona sama, a ten pobawił się i poszedł do innej? Ciekawe czy dziewczyna wystarcza jej przeciętna czy też musi spełniać jakąś listę?
Typiara pisze, że jest 200% hetero. Czyli dokładnie tak jak opisuje to blackpill. Gdy laska nie ma dostępu do chada to woli przełknąć lesbianpilla lub dpilla niż wiązać sie z przeciętniakiem.
Jak zwykle, wystarczy by dziewczyna napisała, że jest dziewczyną to już się zlatują kolesie(beciaki) i proponują związek, ale ona ich odrzuca, bo przecież jest hetero i woli być z dziewczyną.
Kobiety HETERO wolałyby się spotaykać z tą panią ze zdjęcia niż z jej męskim looksmatchem. Fakt nie opinia.
Wystarczy przestać czytać wykop.
#blackpill #lesbianpill
https://www.wykop.pl/wpis/67572879/ciekawiebrzydkiekobiety/
Looksmatch nitra a i tak kolesie mówią, że jest "bardzo ładna".