Jezu faceci czasami nie potrafią obczaić że ktoś nie jest nimi zainteresowany. Ziomek wyszedł z gabinetu lekarskiego zobaczył ładną dziewczynę i zaczepił ją. Teraz słucham jego monologu ze zdawkowymi odpowiedziami od dziewczyny. Biedna nie ma gdzie ucieć bo czeka w kolejce do lekarza xdd #logikaniebieskichpaskow
@hekktik u lekarza? Tak to desperacja. Może być chora/#!$%@?/nawet zarażać. Tylko desperat idzie na takie coś. Zwlaszcza ze nie mają jak uciec. To juz podpada pod molestowanie
@hekktik: jako dziewczyna mogę ci powiedzieć że nie chciałabym być w sytuacji, gdzie nie mogę odejść od takiej osoby. Przecież to jest wykorzystywanie tego, że laska nie może sie stamtąd wydostać, bo musi załatwić swoje sprawy u lekarza. Nie wiem jak można tego bronić. Jeszcze od bidy gdyby rozmowa się kleiła, to nic bym tu nie pisała, ale on praktycznie prowadził monolog i nie potrafił tego zauważyć
@Ziutek_Grabaz: pod molestowanie? Wam już całkiem na łeb padło cuckoldy? Typiarka nie może otworzyć japy i powiedzieć przychlastowi kulturalnie (lub nie) że nie ma ochoty na rozmowy?
nie pójdę więcej na siłownie, dzisiaj poszłam poćwiczyć brzuch na ławce. Najpierw jakiś chłop ciągle się podejrzanie gapił, potem drugi i widziałam jak śmieje się pod nosem. Wróciłam do domu i od razu się rozbeczałam #sport #silownia
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link