Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Nie ma to jak dowiedzieć się na niecały tydzień przed pierwszym zjazdem, że brak wolnych miejsc i tego że zostanie się skreślonym z listy studentów.
#studia #studbaza #wsb #zalesie
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@schon, : @Redbulltabak: @konrad1: Tak w skrócie to 03.10 w ekstranecie dostałem wiadomość, że Informatyka zaocznie w trybie tradycyjnym nie została uruchomiona ale w trybie hybrydowym tak i była informacja, że żeby przenieść się np na tryb hybrydowy to trzeba zgłosić podanie o to. Co zrobiłem następnego dnia, bo tamtą wiadomość odczytałem dopiero następnego dnie bo nie logowałem się wiedząc, że plan zajęć ma być podany
  • Odpowiedz
@Redbulltabak: @konrad1: Rok temu zapisałem się do nich na kierunek Film w nowych mediach specjalizacja Montaż filmów i miesiąc przed rozpoczęciem roku pisali do mnie maila i dzwonili, że nie zostanie uruchomiony z powodu braku podpisu ministra edukacji, a teraz taki kabaret.
  • Odpowiedz
@schon: @Redbulltabak: @konrad1: @Cwelohik: Dzisiaj byłem w Urzędzie Miejskim, ale dowiedziałem się że porady prawne teraz są przez telefon z powodu Covida. Potem byłem w WSB Gdynia i dowiedziałem się, że już wtedy jak ogłaszali jakie kierunki uruchamiają to wiedzieli gdzie mają komplet, ale jakoś tego nie napisali w tamtym ogłoszeniu. Jedynie napisali, że do 09.10 należy złożyć podanie o zmianę kierunku, trybu itp
  • Odpowiedz
@Argonix: Jak zwykle d--a. Dowiedziałem się od prawnika, że on się zabezpieczyli że mogą poinformować o nie otwarciu kierunku, trybu itp na 7 dni przed rozpoczęciem zajęć co zrobili. Co do UOKiKu to odpisali dopiero po 4 dniach i jedynie napisali żebym screeny z extraneta przesłał im przekonwertowane do pdf bo niby nie mogą otworzyć ich w jpg.
  • Odpowiedz
@Argonix: Zostaje mi jeszcze opcja w Centrum Kształcenia Ustawicznego kursu kwalifikowanego w zawodzie Technik Informatyk, bo dzwonili do mnie miesiąc przed tamtą sprawą i im odmówiłem bo myślałem ze będę studiował. Ale pogadałem z nimi i obecnie jestem na liście rezerwowej. Na kursie są osoby, które nie dopełniły wszystkich formalności i jeżeli tego nie zrobią do końca przyszłego weekendu to zostaną skreśleni i będę mógł wskoczyć na ich miejsce. Tylko,
  • Odpowiedz