Aktywne Wpisy

Vexolax +26
Niedawno przyszedł mi do głowy pewien plan "emerytalny". Ciekawi mnie czy gdzieś tutaj jest jakaś luka - i jeżeli ktoś ją widzi to proszę o wyjaśnienie. Jestem początkującym w te sprawy.
Ja lvl 27
Żona lvl 26
Przykład uproszczony - wydaje mi się, ze nie da się tego jakoś tak mocno zaplanować. Bo kwoty cały czas się zmieniają itd...
Ja lvl 27
Żona lvl 26
Przykład uproszczony - wydaje mi się, ze nie da się tego jakoś tak mocno zaplanować. Bo kwoty cały czas się zmieniają itd...
źródło: image
Pobierz
phaxi +14
Pod tym wpisem odliczamy do 1000.
1 komentarz = 1 liczba
ignorujemy głupie komentarze i oszustwa w postaci pomijania liczb
#glupiewykopowezabawy
1 komentarz = 1 liczba
ignorujemy głupie komentarze i oszustwa w postaci pomijania liczb
#glupiewykopowezabawy

Co z tymi wielkościami kieszeni, że są większe w Hong Kongu, więcej wybaczają? Googlam sobie, że jest konkretny template na kieszenie i to mit, że jakieś są większe. Chociaż faktycznie w HK coś więcej wpada i setki lecą co chwilę. To jak to jest?
#snooker
Stoły produkowane przez różnych producentów są zawsze inne. Template jest ten sam ale 1mm wycięcia otworu wglab kieszeni lub w stronę środka stołu sprawia, że wbija się trudno lub łatwiej.
Dla przykładu, gram w bilarda
Ma to sens, zwłaszcza te milimetry i sukno (np. jak często jest zmieniane, jak naciągane). Grzesiu tak lubi gadać dla gadania, jak komentuje, to mógłby się w temacie rozwinąć, a wczoraj rzucał tylko hasłem „większe” i potem trzeba pytać na tagu ;)
Dziękuje, Panowie :)
Obejrzyj sobie w przerwie ten odcinek Kuriera Snookerowego: https://youtu.be/GnqxAAr2C6c
Trochę o kieszeniach jest w okolicy 12 min