Aktywne Wpisy
monalisssa +421
jmuhha +69
Mam pytanie, moj wspanialy sasiad zrobil sobie odprowadzienie deszczowki na moja posesje.
Zalana dzialka po kolana choć kupiłam kalosze, az do budynku. Gdzie moge sie udac w tej sprawie?
Zalana dzialka po kolana choć kupiłam kalosze, az do budynku. Gdzie moge sie udac w tej sprawie?
#rosja #wojna #ukraina #nato #usa
@N331: Głupie stwierdzenie, bo co, mordercy przestrzegaliby zasady, to już ofiara musi prowadzić obronę "humanitarnie" dla agresora? Bez sensu.
Wojna obronna NIE może być humanitarna, agresor zawsze powinien przegrać z kretesem i straszliwymi konswekwencjami, zero praw, mnóstwo obowiązków i vice versa dla ofiary, zero obowiązków, 100% praw do wszystkiego.
Jedyne co by miało sens to zbombardowanie czegoś w Moskwie albo Petersburgu żeby dotknęło to rodziny rządzących. Tak to ... lepiej atakować obiekty wojskowe
@CzaryMarek: nie wierzę w straszenie atomówką. Nie ma przyzwolenia światowego do stosowana tej broni. Bo by wtedy
No co do daty ważności to już wchodzimy w jakieś wróżbiarstwo, więc nie ma sensu o tym gadać.
@N331: Właściwie to sąsiedzi Chin mają już atom xD
I Pakistan i Indie i Korea płn. To prawda, że nie jest to w interesie reszty świata, ale fakt jest faktem. Siła jest siłą, a możliwość możliwością. Jak
chodzi o to, aby nie dac pretekstu kacapom do uzycia nuke
1. Ukraina jest zależna od dostaw z zachodu, jeśli by nagle ostrzelali specjalnie obiekt cywilny to ta pomoc szybko by mogła się zakończyć.
2. My sobie tu śmieszkujemy ale zachód serio obawia się broni atomowej.
3. Ukraina chce być postrzegana jako ta rycerska i sprawiedliwa.
4. Ukraina liczy także, że samo społeczeństwo w Rosji zacznie przeciwstawiać się w sposób otwarty rządowi
Wszystko można braść, kolego!