Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Co mnie zastanawia. Gość z reddit poniżej 2,5k graftow. A niektóre ziomeczki lecą do Turcji i na same, mniejsze zakola robią im 3,5k graftow...

Myślałem, żeby zrobić we Wrocku u Saifiego 2k i nie wyszłoby dużo drożej niż wycieczka do Turcji a potem bah - pojawia się gość który na małe zakola ma zrobione 3.5k :I
#lysienie
puesmanana - Co mnie zastanawia. Gość z reddit poniżej 2,5k graftow. A niektóre ziome...

źródło: comment_1665239812KroaEnRdhnwLB8opT7Qdlw.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@puesmanana: Bo w Turcji maja w dupie twoja przyszłość, najebia jak najwiecej, bo i tak nawet jak połowa się przyjmie to będzie lepszy efekt niż 2k graftow.
Mega efekt, każdy poleca, a za 5 lat aby tył doszczepic bo dalej łysienie poszło nie ma z czego i tak musisz się golić na łyso aby nie wyglądać jak łysy debil z grzywka
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@feegloo: co to Eugenix? Jak mam zapłacić 20k pln w Polsce a 12k pln w Turcji i marnować tyle dni, martwić się tymi lotami i przemieszczać tyle z dziwna głową to już nie myślę, że to aż tak ogromna różnica
  • Odpowiedz
@ThePr0: już zwiedzałem, mam tak z 1 cm do zrobienia, wstydzę się, wolę pojechać do wrocka, wrócić autem do domu i schować się na 2 tygodnie, może nikt nie zauważy xD
  • Odpowiedz