Wpis z mikrobloga

@Villthuriss: polecam Vectrę C w kombi, ciężko znaleźć większy i bardziej wymiarowy bagażnik,
w tej kwocie znajdziesz coś zadbanego z dobrym wyposażeniem i jak chcesz to z mocnym silnikiem
  • Odpowiedz
@Villthuriss: Co ci ludzie mają z tymi kombi :D przecież jak to ma być rodzinne auto to celuj w coś wysokiego, jakiegoś minivana, masz wybór praktycznie w każdym segmencie, od Sceników (pomijam tico XD ) po Forda Galaxy i innych :)
  • Odpowiedz
@Villthuriss: Mam benzynę 2.0 bez turbo już 7 lat. Przejechałem nim prawie 100k (kupiłem z przebiegiem 100k już). Z grubych rzeczy to jedyne co w nim wymieniałem do przegnity wydech. Reszta napraw jakaś symboliczna - z reguły zaśniedziałe łączenia przewodów.
No i oczywiście problem fordów z tego okresu czyli zapychająca się przepustnica - ale jak już wiesz, że to ten problem to wystarczy ogarnięty mechanik za 100zł raz na 2
  • Odpowiedz
@eugeniusz_geniusz: Ale wygoda jazdy i upakowania dziecka dużo większa, a po większy bagażnik wystarczy obalić fotele i gitara. Zresztą mniejsze bagażniki mają tylko jeśli bierzesz auto stawiane na płycie podłogowej niższej klasy auta np. porównując C-maxa (na płycie Focusa) z Mondeo :D Wtedy bierzesz Galaxy i temat zamknięty.
  • Odpowiedz
  • 0
@sayanek a próbowałeś kiedyś upchać wózek z gondola plus tysiąc innych gratów fo vana? Dopóki dziecko potrzebuje wózka kombi jest najlepszym wyborem.
  • Odpowiedz