Aktywne Wpisy

wfyokyga +11
Obejrzałem se tego ducha w pancerzu i podobają się dla mnie. Powinien być o godzinę dłuższy minimum, sama historia taka se ale audiowizualnie to był sztos. Teraz to nie wiem co z tego animu obejrzeć, może w końcu tego patlabora lub akiru. To też ma serial, dobry? Jakie jeszcze retroanimu dobrze wizualnie warto zobaczyć? Oprócz bajek.
#anime #animedyskusja
#anime #animedyskusja
źródło: temp_file6323320850859491679
Pobierz
PorzeczkowySok +36
zrobiłem sb pitce, mam do niej monsterka, Karola i średni humor
źródło: IMG_20250802_015433638_HDR
Pobierz

@wojciech-wwww tutaj wklejał wywiad z prezesem Nowakiem i stwierdził, że prezes jest konkretny. No może konkretny, ale jak dla mnie nie ma pojęcia w co się wpakował i nie zna się na tym "biznesie". (o ile tak można nazwać tracenie kasy na piłkę nożną)
No tak, zmieńmy cokolwiek, poczekajmy 10 meczów, potem znów zmieńmy cokolwiek, kiedyś zatrybi. Stać nas.
Odklejka lvl milion. Nawet jak ktoś jest z regionu i nawet jak kibicował Wiśle jako dziecko, to finalnie będzie kierował się własnymi priorytetami. (i ja ich nie winię) Przykładów masa - Buksa, Małecki, Mączyński, Stolarski...
Nic pewnego, że by była w tym samym miejscu. Równie dobrze mogłaby utknąć w jakiejś 3 lidze - Kwiecień władował w Wieczystą sporo kasy (której "nowa" Wisła by nie miała), a i tak zaczęły się schody. Na pewno tez miasto chętnie rozmawiałoby o stadionie tracąc bezpowrotnie miliony.
XD Nie wiem jak mógł coś takiego powiedzieć publicznie, chyba że to było w formie żartu żeby rozluźnić atmosferę, tekst pisany tego nie oddaje.
Z tego się nie chcę śmiać, ale przynajmniej dwa razy już to słyszałem. (Marzenka i Harry Potter) Osobiście uważam, że dla kogoś z kasą idealny moment by wejść w Wisłę był te 4 lata temu jak wszystko się waliło - udziały za frajer, ekstraklasa, duża medialność całej sytuacji, wszystko do wyratowania. I wtedy nikt się nie znalazł. BARDZO chciałbym się mylić, ale IMO nie ma żadnych inwestorów i nie będzie, a do prezesa dzwonili z fotowoltaiki (z różnych numerów widocznie)
Czyli mówiąc wprost - po dwumiesięcznym eksperymencie z Wują Wszechmogącym nie mamy nawet skrawka pionu sportowego. Na dwa miesiące przed okienkiem i walką o być albo nie być, o awans i przetrwanie finansowe. Czeka nas okno pełne odpadów upychanych nam przez agentów albo wyżebranych przez Kubę u Niemca.
Na pewno się uda.
Odnośnie skautingu też bylo ze chce mieć DWOCH skautow jednego na rynek polski drugiego na zagranicę xD to już ludzie w FMie chyba lepiej ogarniają
Z oceną lepiej się wstrzymać, pamiętam co mówiło obecne trio na początku, "czyny nie słowa", "transparentność"