Aktywne Wpisy

michalxd21 +109
Tak czasem sobie siedzę i myślę - że jednak w zajebistych czasach żyjemy. Nie doceniamy jaki skok zanotowaliśmy. Jakie mamy możliwości względem naszych przodków.
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
źródło: image
Pobierz
Karolya +2
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ocipiałeś?
@kinasato: ciekawostka, bez ich piosenki o tym samym tytule nie byłoby tego pięknego dzieła
( ͡° ͜ʖ ͡°)
8/10 mango lepsze :P
źródło: comment_1665088009lBGKcRGoe41rDiA29TlHZP.gif
Pobierzbaja o niczym, coś tam sie niby zaczęło dziać z panią detektyw, ale do zobaczenia w drugim sezonie
dobry był jedynie opening i ending, chwile te kawałki katowałem na słuchawkach
to już nawet lycoris było ciekawsze
@kinasato: No Shaft robi zwykle dobre baje. To czy Monogatari Series jest dobre to długa dyskusja. Natomiast takie 3-gatsu wypada dobrze pod względem wizualnym i fabularnym, mamy Madokę, Sayonara Zetsubou Sensei.
Ale jest też Nisekoi, które nie da się oglądać jak masz ponad 10IQ. Do tej pory nie wiem jak dałem 6/10 pierwszemu
Shaft oczywiście ma też swoje wpadki. Doprecyzowując, Shinbo robi dobre baje, bardzo rzadko nie udaje mu się z byle gówna czegoś sensownego