Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kinasato: upośledzony emocjonalnie 14 letni przegryw chce zaliczyć upośledzoną emocjonalnie 40tke, która w wolnych chwilach wysysa jego płyny ustrojowe
baja o niczym, coś tam sie niby zaczęło dziać z panią detektyw, ale do zobaczenia w drugim sezonie
dobry był jedynie opening i ending, chwile te kawałki katowałem na słuchawkach

to już nawet lycoris było ciekawsze
  • Odpowiedz
@guest: w takim razie nie czujesz magii SHAFT-u, w tych bajkach nigdy nie chodzi o fabułę czy akcję. Dla Ciebie oglądanie chińskich bajek to kwestia biologiczna, dla prawdziwych mangozjebów to metafizyka, spotkanie z Akiyukim Shinbo.

• Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@kinasato: to już wiem czemu czułem w tym klimat Shaftu i tak mocno przywodziło mi to na myśl Monogatari, o czym zresztą wspominałem. Może dlatego że to oni robili? Na to bym nie wpadł xd seria o niczym szczególnym, która wciąga jak bagno - do tego trzeba mieć talent.
  • Odpowiedz
w takim razie nie czujesz magii SHAFT-u, w tych bajkach nigdy nie chodzi o fabułę czy akcję

@kinasato: No Shaft robi zwykle dobre baje. To czy Monogatari Series jest dobre to długa dyskusja. Natomiast takie 3-gatsu wypada dobrze pod względem wizualnym i fabularnym, mamy Madokę, Sayonara Zetsubou Sensei.
Ale jest też Nisekoi, które nie da się oglądać jak masz ponad 10IQ. Do tej pory nie wiem jak dałem 6/10 pierwszemu
  • Odpowiedz
@young_fifi:

No Shaft robi zwykle dobre baje

Shaft oczywiście ma też swoje wpadki. Doprecyzowując, Shinbo robi dobre baje, bardzo rzadko nie udaje mu się z byle gówna czegoś sensownego
  • Odpowiedz