Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +414
źródło: 1000016379
Pobierz
conamirko +1
XTB czy eMakler? Co jest lepsze obecnie? Głównie z myślą o IKE i inwestowaniu długoterminowe, w grę wchodzą w zasadzie głównie ETFy.
Może jak wejdą OKI to też już fajnie byłoby mieć wszystko w jednym miejscu
Skłaniam się w stronę eMaklera bo mam już konto w mBank ale chętnie wysłucham Państwa (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#gielda #kiciochpyta #oszczedzanie
Może jak wejdą OKI to też już fajnie byłoby mieć wszystko w jednym miejscu
Skłaniam się w stronę eMaklera bo mam już konto w mBank ale chętnie wysłucham Państwa (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#gielda #kiciochpyta #oszczedzanie

#heheszki #humorobrazkowy #polska #kolchoz
źródło: 1000044792
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Z punktu widzenia pracowników sklepu jak najbardziej to samo.
Oczywiście op racji nie ma - grubas powinien się cieszyć że robak butelek nie zbiera - na tym zarabia i to spore pieniądze.
@Sultan_Heheszkuw: Znajomy mi mówił że w jego mieścinie tworzą się wyspecjalizowane grupki obchodzące z rana wszystkie kosze na śmieci i zbierające butelki i puszki.
Gdzie jedna z takich spoko grupek została ostatnio wyprzedzona przez nową grupkę złożoną z jakiejś alko patoli.
Niedługo zaczną się walki o kontrolę nad lokalnymi koszami na śmieci
https://dafi.pl/dafi/pomoc/czy-filtry-calkowicie-usuwaja-z-wody-kranowej-zawarte-w-niej-mineraly/
@sargento: na każdą nową bezsensowną regulację i system reagujesz "zawsze możesz XYZ nie robić"? xD
@Dirk22: Oj tak, to prawdziwy gamechanger. Wprawdzie g---o daje, ale przynajmniej trzeba wymieniać w nim filtr (najdroższy element) co 30 dni, bo inaczej jeszcze produkuje własne bakterie.