Aktywne Wpisy
mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
mirki potrzebuje porady prawnej. #prawo
otoz #!$%@? rozwalilem 3 lusterka i mnie zlapali, teraz mam sprawe w sadzie. szkody na ~10k bo #leasing. czy moge sie jakos dogadac z tymi ludzmi?
prokurator mowi ze dostane za to odrobki 8msc po 20h.
Problem polega na tym ze nie stac mnie na zaplate tego, czy da sie dogadac z tymi ludzmi zeby zaplacic mniej za te lusterka? to az tyle
mirki potrzebuje porady prawnej. #prawo
otoz #!$%@? rozwalilem 3 lusterka i mnie zlapali, teraz mam sprawe w sadzie. szkody na ~10k bo #leasing. czy moge sie jakos dogadac z tymi ludzmi?
prokurator mowi ze dostane za to odrobki 8msc po 20h.
Problem polega na tym ze nie stac mnie na zaplate tego, czy da sie dogadac z tymi ludzmi zeby zaplacic mniej za te lusterka? to az tyle
Bartekf1h2o +611
Cześć,
nazywam się Bartłomiej Marszałek i być może kiedyś o mnie już słyszeliście – jestem polskim motorowodniakiem. W zeszłym roku opowiadałem o swojej pracy i pasji podczas wykopowego AMA - większość osób kojarzy mnie właśnie przez sport. Do tej pory jednak mało kto wiedział więcej o moim życiu prywatnym…
Dziś jest czas, gdy muszę się odsłonić i o nim opowiedzieć, bo bardzo potrzebuję wsparcia. Potrzebuje go moja malutka, ukochana córeczka, która jest
nazywam się Bartłomiej Marszałek i być może kiedyś o mnie już słyszeliście – jestem polskim motorowodniakiem. W zeszłym roku opowiadałem o swojej pracy i pasji podczas wykopowego AMA - większość osób kojarzy mnie właśnie przez sport. Do tej pory jednak mało kto wiedział więcej o moim życiu prywatnym…
Dziś jest czas, gdy muszę się odsłonić i o nim opowiedzieć, bo bardzo potrzebuję wsparcia. Potrzebuje go moja malutka, ukochana córeczka, która jest
#ukraina #wojna #rosja
@Konigstiger44: Zgadza się. Sami Ukraińcy też przyznają że to najlepsze rosyjskie czołgi obok T-90M Proryw-3.
Przypadek? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sharkal: Tak to wygląda na pierwszy rzut oka. Ale co tam się dokładnie wydarzyło nie wiem. Dziwi mnie że wszystkie cztery zaliczyły miny, bo wyobrażam sobie że po tym jak na minę wjechał pierwszy czołg, inne by już wiedziały co im grozi, zjechały z tej piaszczystej drogi i ruszyły na przełaj przez pola.
@Thorkill: To gdzie Ty byłeś przez ostatnie pół roku? Nie było tam internetu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przecież było w chui filmików gdzie jeden ruski czołg wpada na minę, zaraz po nim drugi i trzeci.
Jak powiedział klasyk: