@Logan00: prawda jest taka, że nawet jak ktoś zarabia 10k brutto to ma z tego wielkie nic, jak ma kredyt i dzieci. Dziś prezes ogłosił podwyżkę dla osób zarabiających mniej niż 5k brutto 10 procent bo sam nie wie jak za tyle możnaprzezyc.@Logan00
@Logan00: jak patrzę na ilość aut pod galeriami i tłumy w nich to tak myślę, że nigdzie tej inflacji i tej biedy nie widać. Wrocław Magnolia wiecznie #!$%@? po brzegi
Faceci po 30tce którzy pracują zdalnie. Gdzie wy znajdujecie nowych znajomych, koleżanki czy kolegów? Jestem strasznie zdesperowany brakiem nowych relacji. Jestem sam jak palec. Relacje podupadły, ludziom nie chce wychodzić się z domu. Jak żyć? #zycie #zwiazki #relacje
#znajomi na początku roku zorientowałem się, że to ja piszę pierwszy do znajomych, więc postanowiłem nie pisać mamy sierpień nikt do mnie nie napisał z nich nawet jednej wiadomości, 15 lat znajomości xD ludzie to #!$%@? #przegryw
POLACY MAJA ZA DUZO PIENIEDZY
քօʟǟƈʏ ʍǟʝǟ ʐǟ ɖʊʐօ քɨɛռɨɛɖʐʏ
xD
#nbp
Dziś prezes ogłosił podwyżkę dla osób zarabiających mniej niż 5k brutto 10 procent bo sam nie wie jak za tyle możnaprzezyc.@Logan00
Miesiąc, że biedny to jeszcze bezpaństwowiec