Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +171
Widoczność na 200-300m ale oczywiście złamas musi jechać na zapalonych przeciwmgiełkach.
Przypominam: 50m to połowa odległości między słupkami kilometrowymi przy drodze
EDIT DLA WSZYSTKICH ZJEBÓW CO MÓWIĄ JAK OŚLEPIA TO IDŹ DO OKULISTY: masz przed sobą wielką czerwoną żarówę, która świeci mocniej niż autobus z naprzeciwka. Oczywiście, że to męczy oczy. Jak chcesz sprawdzić to popatrz se w lampkę przez 5 minut a potem rozejrzyj się po pokoju
#polskiedrogi
Przypominam: 50m to połowa odległości między słupkami kilometrowymi przy drodze
EDIT DLA WSZYSTKICH ZJEBÓW CO MÓWIĄ JAK OŚLEPIA TO IDŹ DO OKULISTY: masz przed sobą wielką czerwoną żarówę, która świeci mocniej niż autobus z naprzeciwka. Oczywiście, że to męczy oczy. Jak chcesz sprawdzić to popatrz se w lampkę przez 5 minut a potem rozejrzyj się po pokoju
#polskiedrogi
Lewusx +29
No i po wizycie u trenera, dostałem feedback że kończymy okres redukcji wraz z końcem miesiąca październik.
Mega się cieszę, ostatnio miałem potężne problemy ze snem, co za tym idzie też regeneracja.
Fotka poglądowa jak to wygląda na dzień dzisiejszy.
Przede
Mega się cieszę, ostatnio miałem potężne problemy ze snem, co za tym idzie też regeneracja.
Fotka poglądowa jak to wygląda na dzień dzisiejszy.
Przede
Temat się skończył. Kto miał zarobić ten zarobił. Globalne korporacje wzbogaciły się o miliardy dolarów. A wiecie, że Microsoft Teams tylko w pierwszy tydzień pandemii wzbogacił się o 12 milionów nowych użytkowników, którzy kupili go dla firm? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Albo ile pieniążków przytulił Pfizer? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Podczas gdy wy zamykaliście swoje interesy, bo nie było was stać na stagnację, globaliści was dymali w kakao.
#koronawirus #biznes #bekazpodludzi #bekazlewactwa #heheszki #takaprawda #niebieskiepaski #nwo
Oraz najważniejszy czynnik : głupota ludzi. Pluć na tych idiotów to mało.
@Sok_Mandarynkowy: tak było, byłem tym szwagrem. Jeszcze daj coś o znajomym, który umarł od szczepionki xDD. Codziennie widzę wpis jak jakiś szur brandzluje się do tego, że nie został zaszczepiony, widać dla niektórych to życiowe osiągnięcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Bigbluee: I masz dowód że szczepionka działa. Zamiast się szwędać po świecie nie wiadomo po co będzie siedzieć w domu więc i ryzyko złapania covida mocno spadnie.
@Sok_Mandarynkowy: pewnie można ale czego to dowodzi?. Równie dobrze możesz umrzeć na stole operacyjnym przy rutynowym zabiegu
@muchatse: Tylko zabieg operacyjny z reguły jest konieczny i nie da się bez niego przeżyć lub komfort życia wyraźnie spadnie więc ryzyko każdy normalny akceptuje. Za to:
Kolezanki cioci padla trzustka, przez pol roku nie wychodzila z lozka, po przewiezieniu do szpitala dowiedziala sie ze ma covida, pare dni pozniej zmarla bo jej nie leczono, nikt z rodziny
-mniejsze ryzyko ciężkiego przebiegu i hospitalizacji
-mniejsze ryzyko zgonu
-mniejsze ryzyko powikłań