Wpis z mikrobloga

I co tam Seby? Jak to było ?Trupy na ulicach, ludzie padający jak muchy bez szczepionki? Podobno mieliście się śmiać jak będę leżał pod respiratorem XD Tymczasem mój szwagier po 3 pfizerach właśnie na L4 z powodu Covida już trzeci raz w tym roku ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja osobiście raz przeszedłem COVID i jak się przeziębię to nawet nie chce mi się testować, bo mam to w dupie. A zdarza się to raczej rzadko.

Temat się skończył. Kto miał zarobić ten zarobił. Globalne korporacje wzbogaciły się o miliardy dolarów. A wiecie, że Microsoft Teams tylko w pierwszy tydzień pandemii wzbogacił się o 12 milionów nowych użytkowników, którzy kupili go dla firm? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Albo ile pieniążków przytulił Pfizer? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Podczas gdy wy zamykaliście swoje interesy, bo nie było was stać na stagnację, globaliści was dymali w kakao.

#koronawirus #biznes #bekazpodludzi #bekazlewactwa #heheszki #takaprawda #niebieskiepaski #nwo
S.....y - I co tam Seby? Jak to było ?Trupy na ulicach, ludzie padający jak muchy bez...

źródło: comment_1665052769BfwHkOx3X1Cq62MXw3zVUT.jpg

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sok_Mandarynkowy: Ale taguj też #bekazprawakow , po obu stronach były zjeby, które chciały niezaszczepionych do obozów od razu wysyłać xD Zresztą mam bliską osobę w rodzinie, która przy każdym spotkaniu dalej namawia mnie do zaszczepienia się "bo na jesieni to już naprawdę takie żniwo covid zbierze, że zaszczep się bo nie chcę żebyś umarł" xD
  • Odpowiedz
@Sok_Mandarynkowy: Dzisiaj sie dowiedziałem, że znajoma po przyjeciu kolejnej dawki dostała błyskawicznie Reumatyczne Zapalenie Stawów. Zdrowa, podróżująca, bez żadnych problemów zdrowotnych. Zaszczepiła sie po to aby bez problemów podróżować. No to zaraz te jej podróże się skończą na zawsze.
  • Odpowiedz
mój szwagier po 3 pfizerach właśnie na L4 z powodu Covida już trzeci raz w tym roku

@Sok_Mandarynkowy: tak było, byłem tym szwagrem. Jeszcze daj coś o znajomym, który umarł od szczepionki xDD. Codziennie widzę wpis jak jakiś szur brandzluje się do tego, że nie został zaszczepiony, widać dla niektórych to życiowe osiągnięcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Sok_Mandarynkowy: Nieliczni od początku pisali, ze tak to się skończy ale cóż, covidianie woleli ratować babcię. xD
@Bigbluee: I masz dowód że szczepionka działa. Zamiast się szwędać po świecie nie wiadomo po co będzie siedzieć w domu więc i ryzyko złapania covida mocno spadnie.
  • Odpowiedz
@muchatse: Oczywiście nie wierzysz. Nie musisz. Jak wydaje ci się, że po 3 pfizerach nie można zachorować, to ewidentny znak, że jesteś piwniczakiem bez znajomych i kontaktów z ludźmi.
  • Odpowiedz
Równie dobrze możesz umrzeć na stole operacyjnym przy rutynowym zabiegu

@muchatse: Tylko zabieg operacyjny z reguły jest konieczny i nie da się bez niego przeżyć lub komfort życia wyraźnie spadnie więc ryzyko każdy normalny akceptuje. Za to:

pewnie można ale czego to
  • Odpowiedz
@: taaa ty szurze dalej ta propagande wciskasz!! Teoria spiskowa!!!! XD gdzie ci wszyscy wielcy uczeni ktorzy przyklaskiwali jak zakazywano wychodzic do lasu na spacer ludziom?!?!
  • Odpowiedz
Kazdy jeden ktory powielał ta prooagande i przyklaskiwal wladzy jest wspolodpowiedzialny za kazdy zamkniety biznes i za smierc niewinnych ludzi ktorym m.in. odmawiano operacji!
  • Odpowiedz
@Bigbluee: jeden moj kumpel stracil czucie w nodze na 3 miesiace, nastepny po szczepieniu dalej walczy z nadcisnieniem. Dziadkowi od razu po szczepionkach wyszedl rak pluc, choc zawsze zdrowy chlop byl i wszedzie go bylo pelno. Oczywiscie nie zyje.
Kolezanki cioci padla trzustka, przez pol roku nie wychodzila z lozka, po przewiezieniu do szpitala dowiedziala sie ze ma covida, pare dni pozniej zmarla bo jej nie leczono, nikt z rodziny
  • Odpowiedz