Aktywne Wpisy

sosiwoczostkowe +1065
Mircy, pijcie ze mno kompot. Moja tabelka z porownaniem cen jest na stronie Faktu / Onetu xD
https://www.fakt.pl/pieniadze/polak-sprawdzil-ceny-w-lidlu-w-pieciu-krajach-ue-wyniki-moga-szokowac/xqlcgpr?utm_source=www.fakt.pl_viasg_fakt&utm_medium=referal&utm_campaign=leo_automatic&srcc=undefined
#wykop #francja #niemcy #austria #lidl #biedronka #czechy #polska #zakupy
https://www.fakt.pl/pieniadze/polak-sprawdzil-ceny-w-lidlu-w-pieciu-krajach-ue-wyniki-moga-szokowac/xqlcgpr?utm_source=www.fakt.pl_viasg_fakt&utm_medium=referal&utm_campaign=leo_automatic&srcc=undefined
#wykop #francja #niemcy #austria #lidl #biedronka #czechy #polska #zakupy
źródło: Przechwytywanie
Pobierz
Salido +260
Minął 60. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 7 wypadków śmiertelnych w których zginęło 10 osób.
264 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
291 ofiar śmiertelntch w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 7 wypadków śmiertelnych w których zginęło 10 osób.
264 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
291 ofiar śmiertelntch w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-45
Pobierz

- AM ma zdecydowanie lepszą jakość dźwięku którą słychać nawet w aucie. Dodatkowo Spatial/Atmos robi robotę używając airpodsów. Ma też świetną integracje z iphonem, siri i shazam.
- Niestety często lubi się przyciąć, aplikacja na macbooka to dramat, w tym wyszukiwarka. Czasem zamiast muzyki zaczyna grać pisk od którego można ogłuchnać. Ma średnie rekomendacje nowej muzyki i brak aplikacji na windowsa.
- Spotify natomiast jest idealne do odkrywania nowej muzyki. Przez tydzien znalazłem tam więcej rekomendacji niż po miesiącu w AM. Aplikacja jest przejrzysta i szybka.
- Ale niestety na macbooku nie obsługuje spatialized stereo i atmosa. Aplikacja na iphona przez Spotify Connect miesza mi w ustawieniach głośności podbijając ją na maxa co jest mega wkurzające. Brakuje mi też tworzenia inteligentnych playlist.
#apple #audio #muzyka
No i różnicy między lossless a 320 nie słyszę
@rol89: doubt.jpg
- wiecej playlist stworzonych przez ludzi
- lepiej dzialajaca aplikacja na innych urzadzeniach niz iPhone
- aplikacja dostepna na wiekszej liczbie urzadzen niz Apple Music (Linux, Smart TV)
Natomiast glowny argument to ten pierwszy - w 99% przypadkow jak mi ktos poleca playliste albo ja znajduje w necie, to jest na Spotify, a na AM nie.
Spróbuj: Ustawienia -> Urządzenia -> Odznacz „ekran blokady urządzenia”, wtedy będziesz kontrolować dźwięk na urządzeniu tylko gdy masz otwarte Spotify