Wpis z mikrobloga

Panowie ja Wam powiem tako jedno rzecz... Bo ja widzę pełno narzekania pełno krytyki żeśmy... eeee.. doinwestowali w Kubicę... ale ja Wam powiem coś... jak to mówią w Polskim Związku Motorowym lepszy WEC niż... ELMS, brawo Mikołaju. Ja patrząc na wyniki Premy jestem... zbudowany, jestem optymistycznie nastawiony, at-at-atmosfera jest... jest yyy dobra i ja w ogóle nie rozumiem jak możemy wyciągać wnioski po... po ciężkim jednym sezonie w nowym bo...lidzie, gdzie żeśmy ciężko wybierali zespół, żeby Robert mógł być gotowym. My jako Orlen żeśmy tej drużynie stworzyli jak najlepsze... warunki. Ale nie nie nie, zaraz zaraz, kier-kier-kier... kierowca test.. kierowca testowy też jest w takiej Alfa Romeiro... potrzebny. A za decyzję jest odpowiedzialnyy Robert, eeee, bierze to na że tak powiem klatę, yyy, bo dziś jest tak: [odwraca się w stronę Mikołaja Sokoła i zaczyna wyliczać na palcach], decyzję o zmianie serii podejmuje Robert... Kubica winny jest Robert... Kubica i tak dalej tak dalej. Pó-pó-później sie okazuje że ten Kubica, eee, podejmuje decyzje, bolid się rozwija, drużyna idzie do przodu tak jak żeśmy... eee... wszyscy w Orlenie.. chcieli bra-braaawo. Ale zaraz, chwileczkę... że my niby wspieramy starego dziada kosztem młodzieży?! No nie, panowie... tak to my eee nie będziemy rozmawiać.
#f1 #kubica #f1spam
Qulpixele - Panowie ja Wam powiem tako jedno rzecz... Bo ja widzę pełno narzekania pe...

źródło: comment_1664542886cCLLNcG3JoRM3oTTa9ANtG.jpg

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach