Aktywne Wpisy

magdalena-gaska +32
Czy zostawianie śladów spermy po waleniu konia na kołdrze jest normalne? Mój niebieski twierdzi, że tak, przecież zaraz wsiąknie i nie będzie widać, a chusteczki to eskimosi wymyślili żeby sie bogacić,
Co noc idzie spać i otula się w spermę, a ja się czepiam
#logikaniebieskichpaskow
Co noc idzie spać i otula się w spermę, a ja się czepiam
#logikaniebieskichpaskow

PiersKurczaka +76
O, jeszcze lepiej, za miesiąc apka bankowa też przestanie działać na moim telefonie, bo przestarzały android XD #!$%@?... Ale mnie wkurza takie wymuszanie zmiany sprzętu. W pełni sprawny telefon, któremu niczego nie brakuje, trzeba wymienić, bo przestarzały soft xD
Będzie trzeba zerknąć jak sprawa wygląda z ręcznym instalowaniem nowszych andków na starych telefonach... Obym tylko nie skaszanił nic.
Ale będzie #!$%@?... Z tymi wszystkimi 2FA i innym gównem... Reinstalowaniem apek... Jezu.
Będzie trzeba zerknąć jak sprawa wygląda z ręcznym instalowaniem nowszych andków na starych telefonach... Obym tylko nie skaszanił nic.
Ale będzie #!$%@?... Z tymi wszystkimi 2FA i innym gównem... Reinstalowaniem apek... Jezu.
#sterydy #mikrokoksy #doping #testosteron
https://www.wykop.pl/wpis/67997913/wyniki-boom-labs-oxandrolone-oxa-boldenone-bold-pr/
https://www.wykop.pl/wpis/67890671/wyniki-boom-labs-na-ten-moment-we-wszystkich-srodk/
robiłem badania za 5 k PLN w tym tygodniu Booma
Jedyne co trzeba im oddać to że chyba obok Andro i Protona mają najbogatszy asortyment
O nawet go mam
Meta 80zł
Enan 110zł
Susta 130zł
Bold 150
Prima 250
NPP 130
Deka 150
DHB 180
Tren mix 280
XDDDDDDDDDD
Wszędzie masz to samo, co myślisz że teść z venuma działa inaczej?
Wszyscy biorą proch z tej samej fabryki w Chinach, a gadki o super jakości to zwykłe dojenie dzbanów
Z tym że takie w takie coś może dać wiarę tylko ktoś kto nie ma pojęcia o zamawianiu prochu z chin i chemii, ponieważ sterydy z Chin są czyste w ponad 98% praktycznie zawsze, a po drugie jak masz badania takie jak tego Boom
Ja mam każdy związek za 30-80 PLN (i nie booma) xD no na pewno #!$%@? jakość. Typie wszystko leci z tych samych fabryk/miejsc z chin. Co to znaczy jakość? Że tren jeden 100 mg bardziej kopie od drugiego 100 mg? LoL