Aktywne Wpisy

Lardor +136
Tak wygląda obraz 90% kierowców stoduł na kołach czyli brak wyczucia pojazdu ludzie którzy powinni kupić coś małego wybierają wielkie kruwsko na kołach bo jest modne potem sie notorycznie słyszy a zatrzymaniach tramwaju który nie może przyjechać przez źle zaparkowane auto bo właścicel crossOVERA nie potrafi tym jeździć #motoryzacja #samochody
źródło: temp_file6191970992418069005
Pobierz
dorodny-agrest +346
Mam ziomeczka na rybach, bacznie obserwuje mnie od 30 minut. Dostał rybkę i stoi zadowolony. (ʘ‿ʘ) #bocian #wedkarstwo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#bmw #samochody
źródło: comment_1664469567vQHHcEcRi5zP639oN6H8w4.jpg
Pobierz@Wygryw_z_wyboru: jak to miekka hybryda to sie nie da ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Najwieksze wady/zalety?
@miiihau: te tablety w środku to tragedia, niestety będzie trzeba się przyzwyczaić. Miałem plan w tym roku kupić 340i LCI ale stopy się zesraly i nie mam ani mieszkania ani samochodu ( ͡° ʖ̯ ͡°) sprawdze jeszcze jak wychodzi leasing ale prawdopodobnie teraz niezbyt korzystnie.
Wady? Wyjeździłem nim dopiero ze 2h. Największa wada jest taka że to diesel, silnik brzmi źle. W
@Wygryw_z_wyboru: Ja miałem x3 z wypożyczalni bez wyłącznika. Dzisiaj w salonie się zapytam, czy da się to gdzieś wyłączyć
@Wygryw_z_wyboru: O cie h-j to ja się nie dziwię, że tego mieszkania jeszcze nie masz jeśli za 420d tyle hajsu wywalasz xd