Obawiam się, że ma to związek z prawdopodobną mobilizacją na Białorusi. Polska musi się zastanowić teraz czy w przypadku przekroczenia granicy przez but białoruskiego żołnierza nie powinniśmy wejść do konfliktu. Bo sama Ukraina nie ma szans. Lub może chodzi o referenda(lepsza opcja) #ukraina #wojna #bialorus #rosja
@ImNewHere: Ukraina potrzebuje więcej ludzi i sprzętu. Cała nadzieja w tym że Białorusini się jednak postawią władzy a tym razem armia poprze obywateli. To byłby idealny scenariusz-próba mobilizacji na Białorusi kończąca się obaleniem władzy i wywaleniem rusków.
Przez te pół roku to już człowiek tak się oswoił z możliwością wojny, że mnie to j---e. Niech się NATO z Ruskimi za łby weźmie i zakończmy ten b----l w jeden lub drugi sposób.
@ImNewHere: co oni się tak p------ą, niech władek wezmie swoje wojo , ziemniak swoje a nato swoje i niech się to rozstrzygnie w miesiac, bo mam powoli dość tej j-----j zabawy
@ImNewHere: > Polska musi się zastanowić teraz czy w przypadku przekroczenia granicy przez but białoruskiego żołnierza nie powinniśmy wejść do konfliktu.
@gwiazdozbior: > Przez te pół roku to już człowiek tak się oswoił z możliwością wojny, że mnie to j---e.
Ogarnijcie się ;) Chłopaki z pikabu w rosji też kozaczyli w ten sposób. Przyszła mobilizacja i stoją pierwsi w korku przy granicy z Gruzją xD
@tagtagtagtagtag spoko tylko jeżeli kijów padnie to następna czeka Warszawa (milion ludzi będzie pod bronią już) Wolisz żeby wojna toczyła się w Polsce czy na Ukrainie
@ImNewHere: Wolę żeby zakończyła się tam gdzie się zaczęła - na Ukrainie, bez naszego udziału. Nie ma co się wyrywać przed szereg, już teraz pomagamy jak możemy.
@ImNewHere: Ile płaca za straszenie ludzi? Srawa a nie Warszawa będzie następna, najpierw douczcie się czemu kacapy chciały zająć Ukrainę. Za takie wysrywy i straszenie powinni w mordę dać w trybie pilnym
Mega udany debiut, nie mogłem zrobić nic lepiej, nie mogłem być tego dnia wyżej, sprawiedliwie oceniony. Życiowa forma, waga 6kg większa niż 1,5 roku temu, czyli 4kg czystej masy mięśniowej dobudowane rocznie uśredniając.
Polska musi się zastanowić teraz czy w przypadku przekroczenia granicy przez but białoruskiego żołnierza nie powinniśmy wejść do konfliktu. Bo sama Ukraina nie ma szans.
Lub może chodzi o referenda(lepsza opcja)
#ukraina #wojna #bialorus #rosja
źródło: comment_1664456021jVyjAgGcQVJggPgMWdAE1p.jpg
Pobierz@multypa bardzo możliwe
Tak czy siak końcówka roku będzie wyboista
@gwiazdozbior: > Przez te pół roku to już człowiek tak się oswoił z możliwością wojny, że mnie to j---e.
Ogarnijcie się ;)
Chłopaki z pikabu w rosji też kozaczyli w ten sposób. Przyszła mobilizacja i stoją pierwsi w korku przy granicy z Gruzją xD
XDDD
Wolisz żeby wojna toczyła się w Polsce czy na Ukrainie
Komentarz usunięty przez autora
@ImNewHere: dobrze się czujesz?