Wpis z mikrobloga

nsfw

Zawiera treści NSFW

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

mimo że jestem zdecydowanym przeciwnikiem aborcji - taką to sam bym zawiózł do Czech, może by się jeszcze załapała

@Muammaral-Kaddafi: typowa konserwa chce swoimi chorymi zakazami i nakazami traktować wszystkich tylko nie siebie? Stare, znałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wcfilmowe a w którym miejscu napisałem że chce swoimi zakazami traktować wszystkich? Z mojego wpisu można się zasugerować raczej że jestem przeciwnikiem aborcji z własnych powodów ideologicznych. Z resztą nawet jakbym chciał to nie jestem w stanie tej czynności zakazać.
@Smasher69: no właśnie rzecz w tym że jak ją wychowujesz to jest małe prawdopodobieństwo że do tego dojdzie. W bardzo dużej części są to kobiety po ciężkim dzieciństwie, wychowujące się w patologii, wśród starych ćpunów czy chlorów, bardzo często molestowane w dzieciństwie czy z niepełnych lub dysfunkcyjnych rodzin bądź rodzin, w których starzy mimo nawet dobrej sytuacji materialnej nie stanowili żadnego wzorca czy autorytetu wychodząc z założenia że rodzicielstwo polega jedynie
@Sadomason: Da się uchronić przed lewactwem, ale musiałbyś wychować dziecko w odpowiednim kraju. Chyba nawet wychowanie w odpowiednim środowisku niewiele da, bo dziecko wyjedzie na studia i wypiorą mózg na miejscu. Zresztą, co z tego, że rodzice wychowają tradycyjnie, skoro zaraz przyjdzie państwo (twór coraz bardziej szkodliwy) i ukaże "niedobrego" rodzica uczącego mowy nienawiści. Dzisiaj dziecko niestety jest bardziej państwa i social mediów niż rodziców.