Aktywne Wpisy

wykop +465
W związku z prawomocnym wyrokiem Sądu Apelacyjnego w Warszawie publikujemy przeprosiny na Stronie Głównej serwisu. Nie zgadzamy się z tym orzeczeniem, ale w pełni respektujemy obowiązki, które nałożył na nas sąd.
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
maciek03pl +3
Miesiąc temu sprzedałem nastoletni samochód, którym jeździłem ponad rok. Od paru dni nowy właściciel pisze smsy ze mam mu zwrócić za naprawę skrzyni (ponad 50% wartości z umowy sprzedaży). Twierdzi, że ma ekspertyzy biegłego sądowego, że pojazd ma wadę ukrytą. Ze skrzynią rzeczywiście był problem(o czym kupujący został poinformowany przy zakupie), bo pół roku temu był wyciek, ale został on naprawiony i samochód dalej użytkowałem. Miał ktoś taką sytuację? Jak się skończyła?

Oglądnąłem chyba 3 sztuki w cenie od 9 do 15k i były to takie padliny że aż szkoda słów. VItara która miała ramę zamalowaną świeżo chyba dysperbitem etc
I tak przeglądam sobie ogłoszenia ciągle i wpadły mi teraz takie 2 Ferozy
https://www.olx.pl/d/oferta/daihatsu-feroza-4x4-lpg-CID5-IDR8mg7.html
https://www.olx.pl/d/oferta/daihatsu-feroza-1-6-gaz-CID5-IDR4J5y.html
Czy możecie rzucić okiem, bo ostatnie wycieczki weekendowe bardziej mnie załamały niż zadowoliły ;(
Znalazłem także jakieś Pajero, ale czytanie w internecie nie zachęca raczej do oglądania, bo albo będzie max zgnite w tej cenie, albo coś innego zepsute
https://www.olx.pl/d/oferta/mitsubishi-pajero-2-2-5-tdi-off-road-terenowe-opony-feroza-vitara-CID5-IDR0OJH.html
druga feroza, no jakoś to wygląda, pytanie czy wysłał akurat ten kawałek który jest dobry, czy faktycznie nie ma tragedii :)
pajerak odpada w ogóle, w tym to dopiero ramy gniją... a ta 'była już naprawiana', skoro nie wstawił zdjęć ramy a
@giguga: zgadza się, ale nie oczekuje od niego jazdy 10kkm rocznie tylko bardziej 2kkm
No nic, trzepie ciągle olx i moze kiedyś wpadnie coś w okolicy do 100km
Właśnie się robi nowy lift z przodu na dobinsonie +3 cale.
Do zrobienia jest pas pod tylną klapą, ranty nadkoli z tyłu. Wszelkie reparaturki są kupione i czekają na blacharza poleconego przez @MrTurtle który u niego robił właśnie ferozę
źródło: comment_1664440771bF2ZJuUxyDeNZmMKiftNJ8.jpg
PobierzJeszcze kupiłem nową tapicerkę do wnętrza czeka na montaż, snorkel nie założony czeka. Mechanicznie Igła taka 6/6
źródło: comment_1664440918hwRIW49dwmf40rgaLDrZXr.jpg
PobierzA jeszcze nie wiem nawet czy będę tym jeździł.
Przy cenie 20k+ moja piękniejsza strona wymusiłaby sprzedaż jednego z motocykli,a tego bym bardzo nie chciał ;)
Druga Feroza Ciekawa, wizualnie ładna i prosta jeśli chodzi o budę, wnętrze zadbane. Ktoś też trochę w nią wsadził, strzelam, że jest to
No i tak jak mówią wszyscy - kupisz za 15 a i tak dołożysz zaraz więcej a zaraz zaczną wyskakiwać kwiatki z d--y co człowiek nawet nie śnił. Pajero os Tonariego z 2 letnia ramą to jest coś do
Co tam jeszcze do zrobienia tak realnie jest etc
Przespałem się z tym i dość po nocy podoba mi się to ;)
Dziękuję.
Mechanicznie porobiony silnik, skrzynia, reduktor.
Czasem strzela przegub wewnętrzny lewy i tyle z usterek.
Blacharsko:
-obtarte ranty tylne od krzyżowania które skorodowały (opony obcierały przy lifcie +2" teraz jest już+3")
-pas tylny pod klapą ma 2 dziury