@robertx: po prostu skoda fabia 1.2 to moc nie do okiełznania przez zwykłego śmiertelnika dlatego trzeba uciekać się do tak niskich, nieczcigodnych czynów
@kasza332: jak jeździłeś całe zycie autem gdzie możesz puścić sprzęgło bylejak i jest tak r-------e że auto płynnie i ładnie ruszy to potem tacy ludzie mają problem z "świeżym" napędem Całe wątki są o 1.5tsi w VAGu i 1.5t-gdi w kia że się tym ruszyć nie da ( ͡°͜ʖ͡°) albo kangurek albo pisk opon
@koparkowy_z_nad_wody: XD @kasza332: No przecież stara Fabia miała 1.2 o mocach 54-64 konie, który to silnik był przez VAG określony skrótem HTP od "High Torque Performance", więc wszystko się zgadza, potężny moment obrotowy to i problemy z trakcją ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
co do zasady powinno sie ruszac z 2, z 1 sie rusza tylko z przyczepka albo tesciową na tylnym siedzeniu
Co Waćpan p--------z xD
@dzem_z_rzodkiewki: Tak, tak, 1,5 generuje moc nie do okiezłanania. Ja rozumiem tłumaczenie samemu sobie, że te 100 czy tam 150 koni to "szatan nie kogut", ale bez jaj xD
@kasza332: @bidzej: @Dziwny_Dzwiek_Gzymsu: ta tesciowa na tylnym siedzeniu chyba dosadnie podkresla humorystyczny wydzwiek mojego komentarza ale widze, ze niezle z was dzbany
@Dziwny_Dzwiek_Gzymsu: liczy się moment na kołach, jak masz krótką jedynkę i brak czucia w nodze spowodowany 20 letnim jeżdżeniem złomem to i panda 1.2 na dębicach będzie mieliła jednym kołem w miejscu
@kasza332: do tego człowieku MUWJE CI w mieście pali 5,23 przy max butowaniu w korkach! Na autostradzie jak jadę 180-200 to spalanie 5,91 mam średnie CZŁOWJEKU!
źródło: comment_1664347145HPMJP1SDIDuIsJj7Ctf5Xk.jpg
PobierzCałe wątki są o 1.5tsi w VAGu i 1.5t-gdi w kia że się tym ruszyć nie da ( ͡° ͜ʖ ͡°) albo kangurek albo pisk opon
@koparkowy_z_nad_wody: chyba ciężarówką
@koparkowy_z_nad_wody: ...a piątka to tylko na szosy.
Pedał gazu pewnie traktuje zero jedynkowo, albo nic, albo daje k----e miodu.
Co Waćpan p--------z xD
@dzem_z_rzodkiewki: Tak, tak, 1,5 generuje moc nie do okiezłanania. Ja rozumiem tłumaczenie samemu sobie, że te 100 czy tam 150 koni to "szatan nie kogut", ale bez jaj xD
@koparkowy_z_nad_wody: widzę, że bez bezpośredniego wskazania na sarkazm też niebardzo go znajdujesz... ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■