Aktywne Wpisy

moll +99
źródło: 1000016440
Pobierz
sokytsinolop +193
#feelsgoodman #coolstory #czujedobrzeczlowiek
Poszedłem na spacer z psem i udało mi się uratować 3 stworzenia boże.
Pierwszy był ślimak, którego zobaczyłem na końcówce gałązki wystającej z wody. Na szczęście był na tyle blisko że dosiegnalem go ręką i umieściłem bezpiecznie na trawie.
Kilkaset metrów dalej trafiłem na uwięzionego gryzonia i jakiegoś małego weza w takiej studni betonowej jakie są przy stawach gdzie spuszcza się wodę.
Wąż siedzial
Poszedłem na spacer z psem i udało mi się uratować 3 stworzenia boże.
Pierwszy był ślimak, którego zobaczyłem na końcówce gałązki wystającej z wody. Na szczęście był na tyle blisko że dosiegnalem go ręką i umieściłem bezpiecznie na trawie.
Kilkaset metrów dalej trafiłem na uwięzionego gryzonia i jakiegoś małego weza w takiej studni betonowej jakie są przy stawach gdzie spuszcza się wodę.
Wąż siedzial
źródło: received_9747277832006290
Pobierz

źródło: comment_1664347145HPMJP1SDIDuIsJj7Ctf5Xk.jpg
PobierzCałe wątki są o 1.5tsi w VAGu i 1.5t-gdi w kia że się tym ruszyć nie da ( ͡° ͜ʖ ͡°) albo kangurek albo pisk opon
@koparkowy_z_nad_wody: chyba ciężarówką
@koparkowy_z_nad_wody: ...a piątka to tylko na szosy.
Pedał gazu pewnie traktuje zero jedynkowo, albo nic, albo daje k----e miodu.
Co Waćpan p--------z xD
@dzem_z_rzodkiewki: Tak, tak, 1,5 generuje moc nie do okiezłanania. Ja rozumiem tłumaczenie samemu sobie, że te 100 czy tam 150 koni to "szatan nie kogut", ale bez jaj xD
@koparkowy_z_nad_wody: widzę, że bez bezpośredniego wskazania na sarkazm też niebardzo go znajdujesz... ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■