Aktywne Wpisy
SmugglerFan +76
ej, serio, jest w stanie ktos na to odpowiedziec?
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
OKSZARUM +1059
Cześć kochane Mirabelki i Mirki!
Jestem, żyję, TUPTAM ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Każdy mój krok czynię zawsze z pamięcią,wdzięcznością i myślą w sercu o Was:)
Przesyłam "w biegu" jesienne, wietrzne pozdrowienia i uściski!
#okszarumtupta
Jestem, żyję, TUPTAM ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Każdy mój krok czynię zawsze z pamięcią,wdzięcznością i myślą w sercu o Was:)
Przesyłam "w biegu" jesienne, wietrzne pozdrowienia i uściski!
#okszarumtupta
No właśnie - były - bo śmiał zrobić sobie zdjęcie z Andrew Tate za co został zcancelowany przez lewackich piewców tolerancji.
źródlo: https://cybersport.pl/331414/ocelote-ustepuje-z-funkcji-ceo-g2-esports/
#pieklomezczyzn #esport #dyskryminacjamezczyzn #lol #leagueoflegends #bekazlewactwa
@trevoz: XD głupiś
@hplaserjet4250 no akurat głupi nie jest i prawdę pisze. Zadymę zrobiła lewa strona Twittera. Generalnie zapominając, że ich ulubiona firma dla której część tych najgłośniej ludzi pracuje czyli esl / faceit (bo się połączyły niedawno) należy do Arabów. To już im nie przeszkadza w niczym.
@hplaserjet4250: z tymi udziałami to nie byłbym taki pewny...,
Narazie NIGDZIE nie ma oficjalnego info żeby go w------i z pozycji CEO. Jest na 2 miesięcznym urlopie od niej.
Sponsorzy doskonale sobie zdają sprawę, że mimo wszystkich wad Carlosa to on im pomaga pomnażać hajs czyniąc z G2 jedna z najpopularniejszych org na świecie.
Komentarz usunięty przez autora
Na pewno za kulisami też sponsorzy G2 wywarli nacik, bo zazwyczaj tak to działa.
Gdyby AT nie był persona non grata to nikt by nie dawał j-----a :D I nazwałbym tego naciskiem lewej strony twittera tylko opinią większości normalnych ludzi. AT to
Ty to nazywasz opinią większości normalnych ludzi i nazywasz AT gangsterem. Większość tych normalnych ludzi pisze jeszcze że jest gwałcicielem, no ale nie ma udowodnionych wyroków za g---t. Tych zarzutów za bycie gangsterem też udowodnionych wyrokami sądowymi nie widziałem, ale nie wglębiałem się w historie Tate'a bo szczerze wali mnie to. Naprawdę śledziłem całą zadymę na TT. Najwięcej j-----a mieli ludzie z lewej strony - przede wszystkim o to co Tate gada o kobietach.
Ja bym raczej odwrócił pytanie. Czy jakby poimprezował z jakimś antifowcem też by była taka
Co rozumiesz przez lewą stronę twittera :D Jeżeli ktoś jest prawicowcem i
Największej j-----a o Tate'a z esportu miały kobiety i część wesołych komentatorów. Argumenty
Po drugie AT, trzepie hajs z kasyn, strip klubów i układów z gangsterami o czym sam mówi
Po trzecie AT, dorabia sobie trzepiąc hajs na przegrywach, za zawrotne 50$ miesiecznie, gdzie w sumie to nawet nie on prowadzi te "szkolenia" w wyższej szkole robienia hałasu. Ma tam swoich nauczycieli którzy opowiadają farmazony jak wyrywać laski i robić kokosy iks de.
Poza tym, AT ma tendencje do wypowiadania się na tematy o których nie ma pojęcia jak wojna na Ukrainie. Oczwyście jak każdy wszechwiedzący komentator, powie jedną prawdziwą rzecz i 100 kłamstw, ludzie będą się z nim zgadzać i jak się okaże, że p------i głupoty to