@Averna: Poużywał i rzucił do tego się tylko nadają takie ścierki. Prawdziwa kobieta która się szanuje czeka do ślubu albo chociaż narzeczeństwa. Ale p0lki najpierw dają a potem wielce zdziwione. Ale to niemodne przecież, nowoczesność, trzeba się wyszaleć. Po czym trzydziecha nadchodzi, zegar tyka, betabankomat na szybko upolowany i p0lka ogląda katalog z BIAŁYMI sukniami.
@1624294678 Kolejny kur₩a ekspert się znalazł. Później buhu... jestem przegrywem bo p0lki tylko chadów. Wcale nie dlatego że jesteś prymitywem i oceniasz wszystkich swoją miarą (czyli jak to nazwałeś szmaciarzem). I owszem w okolicy 30 lat znalazłam swojego męża. Zegar nie tykał (co gdybyś potrafił czytać zrozumiał).
https://www.wykop.pl/link/6833153/jest-dramatycznie-zle-polska-znika-rodzina-dziekuje-mam-lepsze-hobby/
Coś normictwo dzisiaj się zesrało nawet redpill tłumaczy dlaczego.
Przerywy czemu nie macie dzieci proszę o szczere odpowiedzi? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#blackpill #przegryw #redpill
:*
Kolejny kur₩a ekspert się znalazł.
Później buhu... jestem przegrywem bo p0lki tylko chadów. Wcale nie dlatego że jesteś prymitywem i oceniasz wszystkich swoją miarą (czyli jak to nazwałeś szmaciarzem).
I owszem w okolicy 30 lat znalazłam swojego męża. Zegar nie tykał (co gdybyś potrafił czytać zrozumiał).
@Averna: Polecam cały kanał tego pana.