Aktywne Wpisy
wykopowa_ona +1400
Mirki, to dziś!
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
kishibashi +97
Co za p------a akcja. Dziewczyna mnie obudziła, że jakaś kobieta przeraźliwie krzyczy pomocy na ulicy, wybiegłem z domu w samych spodenkach, boso xd i... to j----e pijane karynisko broniło się przed wracaniem do domu tak że obudziło kilka ulic xd
lewel 30
#przegryw #blackpill #zakola #wlosy #manlet #redpill #lysienie
a) przeszczep włosów
b) ogolenie się na łyso
c) sznur
@podrywacz1: Aż takie są duże?
Komentarz usunięty przez autora
Czyli nie tylko mocna miniaturyzacja na zakolach ale łysienie androgenowe rozlane - widać na fotce nr 2 co się dzieje na środku
Dodatkowo widać, że dłuższych włosów byś raczej nie zapuścił przez
@feegloo: Dzięki za odp. Widzę że jesteś obeznany. Jutro szukam trychologa. Możesz napisać jeszcze jak objawia sie leczenie?
Chyba że chcesz iść w kierunku suplementów blokujacych dht, ale one coś dają przy łagodnym łysieniu
Nie rozumiem, jak przebiega leczenie?
Jak będziesz dobrze tolerował lek, to za rok możesz rozważyć przeszczep