Panowie, możecie komentować z kulturą? Rozumiem że sie ze mną nie zgadzacie, ale może zamiast wyzwisk przedstawcie jakieś konstruktywne argumenty, albo nie piszcie w ogóle.
@filip_fajnowski: nie tylko się z tobą nie zgadzamy ale również część szczerze Cię nienawidzi pisowski pismaku
@Devhar Czekam aż rudy i jego partia przerżną po raz kolejny wybory i wtedy wrzucę Ci ten obrazek. Macie po prostu przecpane łby od lewicowej propagandy, więc jakąkolwiek rozmowa z wami nie ma sensu, bo jesteście przytrzymani.
@Devhar Kto się zesrał? Bo chyba masz jakieś urojenia synku. Nie można już nic powiedzieć, bo lemingi mają ból dupy. Idź tam lepiej spać, bo jutro trzeba u Niemca na fabryce znowu pracować.
@Kingside: W razie potrzeby nie sprzeciwiłbym się poborowi, chociaż wolałbym żeby elektorat PiSu jako "lojalne siły z wysokimi morale" faktycznie szły jako druga fala po zawodowcach ( ͡°͜ʖ͡°)
Jakas fajna gra strategiczna gdzie nie chodzi o zabijanie i wojny? Gdzies gdzie trzeba sie rozwijac albo przetrwac jest ok. Ale bez wojen bo mam dosc :/ Nie musi byc nowe. classic tez jest ok.
Tak się tylko chciałem pożalić, że byłem dzisiaj u lekarza w Medicoverze i ten lekarz okazał się być Ukraińcem, który ledwo mówi po polsku... Dramat. #zdrowie #polska #medicover #ukraina
#tvpis #pis #heheszki #polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
@filip_fajnowski: nie tylko się z tobą nie zgadzamy ale również część szczerze Cię nienawidzi pisowski pismaku
~ @filip_fajnowski
~ @filip_fajnowski
@filip_fajnowski mówie o twoich multikontach
@filip_fajnowski: Nie, wcale xD
@Nanuno: Och nie, tylko nie to! Co ja teraz zrobię (╯︵╰,)(╯︵╰,)(╯︵╰,)(╯︵╰,)(╯︵╰,)(╥﹏╥)(╥﹏╥)(╥﹏╥)(╥﹏╥)(╥﹏╥)
Drugi komentarz i już łżesz jak pies. Naczelnik ci pozwala tak się go wypierać?
Wiec tak jak kolega pisze, #!$%@? pisiorze XD