Aktywne Wpisy
Cancermoon +74
To było piękne uczucie do teraz je odczuwam
Przechodzę przez sytuacje z powodu których nie jeden się zabił. Nawet znam przypadek.
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a
Płaczę albo wale w podłoge z bezsilności. Od matki jedyne co słyszę to tylko "życie to ci dopiero dokopie", albo że wcześniej nie przypuszczała że "jestem aż takim gównem."
To że to nie jest zdrowe ani normalne to wiem. Ale czy Wasze też takie są? Pytam poważnie. Na ile toksyczność rodziców jest w powszechna na tagu #przegryw, a
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Mój DC:
discord. gg/4ScPCyjuxQ
Dziś pomyliłam godziny pracy i zamiast przyjść na 14:00 to jechałam tramwajem na 14:30, ale nikt nie krzyczał. Spóźniłam się 15 minut, ale byłam okropnie zestresowana.
W pracy okropny ruch, więc zmiana szybko zleciała.
Wyszłam z pracy i słyszała jak ludzie śpiewają i krzyczą, pewnie pijani. Ciekawe ile z nich straci godność dziś. Jakoś mi nie tęskni do imprez. To już chyba starość.
Jutro też druga zmiana.
Średnio wypoczęłam przez dwa dni wolnego, bo byłam w domu rodzinnym i wiadomo dramy i tym podobne. Ale rodzina mnie odwiedziła i im się podobało mieszkanie i chyba byli zadowoleni, że sobie dobrze mieszkam.
Dziś do oceny leci mój szalony outfit.
Mam kosmiczny styl i czasem się zastanawiam co ludzie sobie myślą jak mnie widzą.
Miłej soboty i zapraszam na DC ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mój outfit jest:
@TullamoreD: nie dziwie się, ze propsuje ten styl typ który nosi dresy od 11 lat te same. A później płacz i lament, ze nie ma kobiety.
ktoś normalny jak się nudzi, to sobie odpala książkę, film, gierkę czy tam inny serial, a nie tworzy super zajebistą społeczność polegającą na dyskutowaniu o twoich problemach psychicznych i podbudowywaniu twojego ego
nie zapomnij simpkom przypominać że są tam po to, żebyś się panna czasem nie nudziła xD