Aktywne Wpisy
koronawirus +694
Powiedzcie mi, co się stało, że Wykop stał się aż tak bardzo odklejoną i toksyczną społecznościa, która nienawidzi dosłownie każdego? Kiedyś był żarty, że wstyd przeglądać w miejscu publicznym wykop, bo b--ń boże ktoś zauważy. Teraz to nie są żarty, bo tak jest naprawdę. Zaglądam na ten portal od ponad 13 lat i teraz naprawdę zrobił się z tego ściek. Zalało moje miasto, w p---u szkód, ludzie się jednoczyli i ustawiali wory,
jakubixxx +35
#powodz nawet piłkarze zarabiający ciężkie pieniądze się pofatygowali w porównaniu do ukrainców
#rozowepaski #niebieskiepaski #moda #modadamska #modameska #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #s--s #niewiemjaktootagowac
hurr durr kobiety pokazuja dupe na ulicy
Hurr durr kobiety nie ubieraja się kobieco
Wybierz jedno XD
Kobiety już ostatnio nawet nie maskują swoich okrągłych brzuchów używając worków po ziemniakach. One eksponują swoje beczułki będąc ofiarami nie znanej mi bliżej mody (body positive?). A może to zła dieta
I raczej nie każda tak robi, jak nie każda nosiła podziurawione spodnie, biodrówki albo dzwony.
Są osoby, które mają swój styl i one albo się wpasują w aktualne trendy albo i nie, ale nie będzie im na tym zależało.
Kwestia tego, jak bardzo czujesz potrzebę oceniania wyglądu innych ( ͡° ͜
@matkobossco i @moll dziękuję za naprostowanie mnie. Wyczekuję zmiany trendu #teamklasyka ;)
@matkobossco: Szanuję ten trend mocno ale nie sądzę żeby znalazł poparcie wśród masowych producentów ubrań :/