Aktywne Wpisy

saintie +26
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jaki sens mają samochody tego typu, poza przedłużeniem przyrodzenia i zaleczeniem kompleksów właściciela? Nie, żebym się na siłę dopieprzał, ale mnie to zwyczajnie ciekawi.
Bo tak w skrócie to:
-nigdy nie widziałem, żeby ktoś cokolwiek wiózł na pace, przeważnie wożone jest powietrze,
-ograniczona widoczność, wszędzie kamery i czujniki, bo inaczej lipa,
-problemy z parkowaniem przez rozmiary (szerokość długość),
-duże spalanie, w mieście to wiadomo - duży silnik, a i w trasie też bo prześwit i średnio aerodynamiczna
Bo tak w skrócie to:
-nigdy nie widziałem, żeby ktoś cokolwiek wiózł na pace, przeważnie wożone jest powietrze,
-ograniczona widoczność, wszędzie kamery i czujniki, bo inaczej lipa,
-problemy z parkowaniem przez rozmiary (szerokość długość),
-duże spalanie, w mieście to wiadomo - duży silnik, a i w trasie też bo prześwit i średnio aerodynamiczna
źródło: ałto
Pobierz

![[SCAM ALERT] Projekt AI od Piotra Tymochowicza naciągający 50-70 latków](https://wykop.pl/cdn/c3397993/2eb5fdc4e343228495478ec80a15a4065a2ee655f1f241ef8715a47e9ef03dd9,q80.jpg)
Pytam w kontekście art. 13 ust. 5 PORD
Na przykładzie ulica Okopowa w Warszawie
https://www.google.com/maps/@52.2425712,20.9779821,689m/data=!3m1!1e3
#kiciochpyta #pytanie #prawojazdy #polskiedrogi
źródło: comment_1663861280IYzYLNV9NerSNO8FpK7DV8.jpg
PobierzSą dwie, oddzielne jezdnie? Oddzielone np. pasem zieleni. Tak, Okopowa jest dwujezdniowa. Powązkowska obok jest jednojezdniowa. Jana Pawła II jest
Czym się różni droga dwujezdniowa od dwóch dróg jednokierunkowych w przeciwnych kierunkach oddalonych od siebie?
IMHO jednojezdniowa. Część od Dzielnej do Kercelaka trudno nazwać jedną drogą, skoro nawet bloki są pośrodku.
Jakakolwiek zabudowa, ale nawet przeznaczenie tego na jakiś skwer daje nam 2 osobne drogi
Natomiast teraz sobie myślę, u mnie w mieście jest taka oto aleja Daszyńskiego, którą zawsze traktowałem jaką jedną dwujezdniową drogę. Natomiast pomiędzy jezdniami mamy tutaj chociażby plac zabaw dla dzieci.