Aktywne Wpisy
ninetyeight +684
4 miesiące bez alkoholu, dumny jestem ᶘᵒᴥᵒᶅ
i coraz mniej myślę o piciu, chociaż były różne momenty. pozdrawiam całe mirko jedziemy dalej
#alkohol #ninetyeight
i coraz mniej myślę o piciu, chociaż były różne momenty. pozdrawiam całe mirko jedziemy dalej
#alkohol #ninetyeight
xoxo900 +10
jestem tą mityczną szarą myszką, w szkole zawsze miałam dobre oceny, wzorowa uczennica, nigdy nie chodziłam na imprezy, siedziałam w książkach nawet w święta. Nie chodziłam na studniówki, miałam jedną koleżankę ze studiów, aktualnie zero znajomych. Jestem wycofana, małomówna.
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie
#centrumrowerowe #rower #rowery #gorzkiezale #boldupy #gwarancja #reklamacja
Jak w gwarancji masz termin "naprawimy w ciągu pół roku" to jest to zdecydowanie gorsza opcja niż rękojmia.
A gwarancji jako takiej być nie musi. Czytałeś kiedyś te świstki dokładane do elektroniki typu telewizor/pralka etc? Można się nieźle zdziwić jak niewiele to daje.
pluje na szmaty od tamtej pory, ha ftu na centrumrowerowe.pl
Tydzień
@thedestroyerofeels: czytasz uważnie? Chyba nie...
* #wahoo - wymienili mi trenażer wart 1000euro wysyłając mi zamiennik zanim ja odesłałem swój
* #garmin - wymienili mi zegarek wart 2000zł od ręki nawet nie sprawdzając czy problem faktycznie występuje
* #decathlon - w ub. roku od ręki wymienili mi namiot wart 1500 zł również od ręki, obejrzeli
To jakby kupić coś w sklepie online albo na olx gdzie jest wyraźnie napisane że wysyłają przedmiot do 7 dni roboczych a później kręcić aferę że jakto