Aktywne Wpisy

Bunch +8
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

Chodzi mi o zmniejszanie nadwyżek i niepogłębianie deficytów w ciągu doby w kontekście roku.
Czy są to np. godziny z taryfy G13 Tauronu, czy może zupełnie inne? @JakubWiech #energetyka #elektryka #pytaniedoeksperta #tauron
źródło: comment_1663619006aZhto0ZxSP8jSi0Lh1S06t.jpg
Pobierzhttps://tge.pl/energia-elektryczna-rdn
źródło: comment_1663621861uMmMo36FBwV9W5pL5zwft7.jpg
Pobierz@JakubWiech już mam G13 :)
PS indywidualni odbiorcy mogą się zdziwić, że grzanie klimatyzacją o COP = 3 będzie tańsze niż z grzejnikami zasilanymi z
Zakładam, że nie będzie -20 we Wrocławiu. A jak będzie, to grzejniki włączę.
źródło: comment_1666184208IGymUFwJZ9Zt4Y38OfFqNl.jpg
Pobierz