Wpis z mikrobloga

Ze względy że wałkujemy co jakiś czas temat map przekonajmy się ile osób ma jakie dostatki i czy w ogóle jakieś ma. Proponuje sondę.

http://sonda.hanzo.pl/sondy,216719,LJc3.html

Jeżeli można ustawić jakąś informację na serwerze podczas rozgrywki dla stałych bywalców to zwiększyłoby to ilość głosujących i może rzuciło by jakieś światło dla zarządzającego serwerem :)

Głosowanie od 04.01.2014 18:00- 11.01.2014 21:00

#wykoparmy
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@125procent: pomysl fajny ale dwie uwagi:

1. Warto wiedzieć kto oddal glos (podanie ksywki z wykopu podczas glosowania)

2. Opcja "posiadam wszystkie dodatki" żeby nie klikac za dużo ;-)
  • Odpowiedz
1. Warto wiedzieć kto oddal glos (podanie ksywki z wykopu podczas glosowania)

@r3ll: Lepiej nie, bo potem kółko wzajemnej adoracji może olać nielubiane/nieznane osoby.
  • Odpowiedz
  • 0
@parasolki: no masz racje, po prostu jestem leniwy i tak sobie heheszkuje ze potrzebna jest opcja która zaznacza z automatu wszystkie dodatki ;-)
  • Odpowiedz
ale w ten sposób jest pole do nadużyć- wielokrotne glosowanie

@r3ll: mam nadzieję, że nie gramy z ludźmi którzy chcą robić takie brzydkie rzeczy.

po prostu jestem
  • Odpowiedz
@McLukas: Po pierwsze nie ja decyduje o tym jakie mapy będą wybierane tylko właściciel/zarządzający serwerem. Po drugie chodzi mi o to aby mniej więcej rozeznać ile osób ma więcej niż tylko podstawkę to tyle.
  • Odpowiedz
@parasolki:

"ale w ten sposób jest pole do nadużyć- wielokrotne glosowanie"

liczę na uczciwość :) Serwer jest zabezpieczony przed podwójnym głosowaniem jednak jak ktoś będzie chciał to to pewnie obejdzie ale nie na tym rzecz polega :P
  • Odpowiedz
@TheMan: chodzi mi o to, że jak są wykopki, które chcą raz na jakiś czas pograć na dodatkach a nie mają premium to można się umówić na inny serwer.

@Doleginho: żadna zdrada, wyjście z sytuacji. :)
  • Odpowiedz