Jeżeli można ustawić jakąś informację na serwerze podczas rozgrywki dla stałych bywalców to zwiększyłoby to ilość głosujących i może rzuciło by jakieś światło dla zarządzającego serwerem :)
@Doleginho: A czemu nie może być więcej podstawowych map? Jest ich z tego co widzę 9 a gramy na 6 chyba z czego jedna to TDM. Poza tym mogło by być więcej tego TDM.
@parasolki: teoretycznie w głosowaniu wyświetlają się te mapki które są grane najrzadziej jak to w praktyce wygląda nie wiem bo ja nigdy nie głosuję i nie zwracam na to uwagi
@parasolki: ja nie mam wpływu na to co się tam wyświetla bo to skrypt mogę ewentualnie zmienić ilość map które sie tam wyświetlają ale nie będą one się mieściły już an tym czacie
@parasolki: Tehran Highway i Seine Crossing tych map u nas nie widziałem ani razu jakby ich nie było dodanych, a z początku myślałem, że serwer oparty jest na samych rushach, a tu może być coś innego. Ale nie ma.
@McLukas: są obie. ale baaaaardzo rzadko. seine crossing jeszcze jakoś, ale highway od święta. poza tym jak już są to wszyscy i tak biorą rush na metro albo na bazarze. (ewentualnie firestorm i tę drugą dużą)
http://sonda.hanzo.pl/sondy,216719,LJc3.html
Jeżeli można ustawić jakąś informację na serwerze podczas rozgrywki dla stałych bywalców to zwiększyłoby to ilość głosujących i może rzuciło by jakieś światło dla zarządzającego serwerem :)
Głosowanie od 04.01.2014 18:00- 11.01.2014 21:00
#wykoparmy
@McLukas: W kolejce są wszystkie mapy z podstawki a to na co wy głosujecie to już wasza sprawa
@parasolki: TDM fajny jak dla mnie pozatym dobry break po rushach.
@TheMan: wyżej masz odpowiedź
@Doleginho: Ale ja mam premium...
Jesli którekolwiek z was chce grać na premce to się tu wpisać (o ile jeszcze tego nie zrobiliscie) To będziecie wołani do premium