Wpis z mikrobloga

@tomcof15: Stawka jest dla każdego indywidualna. Dla jednego 500zł to mało, dla drugiego to kwota bez której nie domknie miesiąca do następnej wypłaty. Czy coś się zmieni w Twoim życiu jak powiem Ci za ile zagrałem? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@dge22: mnie nie interesuje czy te 500starczy ci od pierwszego do pierwszego. Mnie interesuje czy jesteś poważnym graczem i stawiasz za powazne stawki, czy stawiasz za 2zl 4fun. Zacząłem cię obserwować i nie wiem czy jest sens sobie dupę zawracać, nie jest to kwestia zmiany mojego życia.
  • Odpowiedz
  • 1
@dge22: owszem, ale zamiast tej jałowej dyskusji mógłbyś zwyczajnie odpowiedzieć w pierwszym poście i było by po temacie. Chyba że nie zamieszczasz stawiki specjalnie w razie wtopy, żeby nie było śladu ile jesteś w plecy. Bo z tego co widzę na tagu, jeśli jest blisko wejścia to nie masz problemu z udostępnianiem stawki.
  • Odpowiedz
@tomcof15: Nie. Nie wstawiam stawki, żeby nikt się nią nie sugerował. Jest tutaj duża ilość osób, która oczekuje samych pewniaków ( ͡° ͜ʖ ͡°). Widząc stawkę mogliby się sugerować, że skoro gram za więcej, to jest duża szansa, że wejdzie. Prawda jest taka, że ja w dużej mierze bazuję na przeczuciu i tyle. Wiadomo, bywają dni gorsze i lepsze, ale mimo wszystko i tak jest spory
  • Odpowiedz
  • 0
@dge22: w kazdym razie obserwuje ( ͡ ͜ʖ ͡) sporadycznie daje wygra przegra, wolę jakąś podwójna szanse, albo powyżej/poniżej. No nic zobaczymy, dwa mecze lecą, dalej inter btts i Arsenal +2,5 póki co jakoś idzie. Reszta później. Z twojego mam to samo zdanie przy Lens i randers. Ajax dalej btts.
  • Odpowiedz