(nie podawać info po których ktoś może was zidentyfikować)
Odpowiedzi opublikuję pod tym wpisem lub nowym - można wpisywać do wołania
Pytanie do studentów lub tych co są w wieku 17-22
1. wynajmujesz mieszkanie czy akademik czy własna chata - dużo hajsu wydajesz na mieszkanie?
2. przeglądasz kompulsywnie internet/grasz w gry?
3. jakich znajomych i rodzinę mają twoi znajomi ze studiów a jakich masz ty (głównie chodzi o dwa czynniki: zamożność i sfera - czy chłopi czy inteligenci, czy technicy, czy inżynierowie czy patusy)
4. czy masz możliwość spokojnego rozwoju, czy ktoś/coś ci ciągle rozwala pracę
5. czy stosujesz jakieś metodyki (np. samemu stworzone na swoje potrzeby) pomagające ci osiągać cele
6. czy masz łatwy dostęp do pracy dla hajsu (nawet minimalna) lub pracy w której możesz nabyć doświadczenie
0. czy masz jakiś skonkretyzowany cel (np. zdobycie konkretnej pracy X, wyjechanie do kraju o łatwiejszym poziomie życia, załadowanie się na stołku dla "młodych PiS", rozpoczęcie pracy na uniwersytecie jako doktor, zdobycie łatwej pracy która daje wystarczająco pieniędzy na konsumpcję - czy też tak sobie żyjecie bez celu)
---------- 1 Mieszkam we własnym domu, właściwie to należącym do rodziców, nie wydaję wiele. 2 nie wiem co to znaczy przeglądać kompulsywnie, gram w różne gry karcianki, planszówki, RPG i gry komputerowe 3 nie jestem w stanie odróżnić technika od inżyniera po wyglądzie, raczej inteligentni i zamożni, choć zamożność może być pozorna a ktoś może żyć na kredyt
https://surveyhero.com/c/9jiiaw7u
(nie podawać info po których ktoś może was zidentyfikować)
Odpowiedzi opublikuję pod tym wpisem lub nowym - można wpisywać do wołania
#studia #szkola
----------
1 Mieszkam we własnym domu, właściwie to należącym do rodziców, nie wydaję wiele.
2 nie wiem co to znaczy przeglądać kompulsywnie, gram w różne gry karcianki, planszówki, RPG i gry komputerowe
3 nie jestem w stanie odróżnić technika od inżyniera po wyglądzie, raczej inteligentni i zamożni, choć zamożność może być pozorna a ktoś może żyć na kredyt