Aktywne Wpisy
Jacek12 +96
Dzisiaj odebrałem zaświadczenie o niepełnosprawności córki ze względu na #autyzm Wiąże się to zasiłkiem niecałe 3000 zł - niby spoko ale w dupie mam te pieniądze. Córka ma ponad 7 lat i nie mówi, ma parę lat młodszą siostrę która rozwija się mega super. Widzę jakby to było gdyby starsza córka też była normalna. Mega zazdroszczę innym rodzicom. Bardzo ciężko mi się na to patrzy i już nie mam na
@matij -5794
@cranberry250
@eragonn14
@MirkoLord
@eksplozymeter
@bibr
@bylemtam
@Marcineusz
@wsciekly_szumrak -5802
Jak widać spamowanie literkami, tak, by obrazić osoby czarnoskóre nie popłaca :)
Jakby co zgłoszone osoby z tego wpisu:
https://www.wykop.pl/wpis/67769295/brawo-moderacja-w-koncu-zaczeli-banowac-tych-bezbe/#comment-240789905
Nie zgłosiłem wszystkich, bo mi wywalił komunikat o przekroczonym limicie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#stobanowdlaprawakow #neuropa #bekazprawakow
Zapisz sobie na boku i zgłoś jutro :)
@uciekinier_z_czarnolisto:
Pro tip panowie: przez apke nie ma limitów ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Tutaj dowód. :)
Ale pewnie nie tylko ja ich zgłosiłem, więc jeżeli ktoś też przyczynił rękę do ich bana, to również zasługuje na pochwałę :)
Komentarz usunięty przez autora
@Headcrab_B: chodź robić fikołki, że przecież n-word wcale nie jest rasistowski a OP to "donosiciel" XD
@MglawicaKraba: Dzięki, ale jak wspomniałem wcześniej, to ta sama ekipa bawi się w rasistowskie abecadło no i w końcu się doigrali. Więc podziękowania należą się wszystkim, którzy zgłaszali tą wesołą ekipę w poprzednich wpisach :)
@PrzeKomentator: kumasz? Obrzydliwe są nie rasistowskie wysrywy, a zgłaszanie rasistowskich wysrywów moderacji, która nie życzy sobie tego typu rzeczy na swoim portalu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
cc @Headcrab_B:
No to ponawiam moją prośbę o to, byś pokazał, że masz jaja i "put your money where your mouth is" i zrobił live'a z tego jak podchodzisz do grupy czarnoskórych ludzi i zaczynasz rzucać w ich stronę n-word, które przecież "wcale nie jest rasistowskie!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kiedy #neuropa przejrzy tagi #rap i #hiphop, by znaleźć tam i zgłosić utwory, w których pada słowo na n?
Komentarz usunięty przez moderatora