Aktywne Wpisy
Maurelius +548
Polak nie wierzy. Polak wierzy, że 4-dniowy tydzień pracy zawali gospodarkę, licytuje się z innymi przedstawicielami swojej robotniczej klasy społecznej kto ma większy z-------l w życiu i prześciga się z innymi w lizaniu butów wiecznie poszkodowanym pciembiorcom.
#ekonomia #gospodarka #antykapitalizm
#ekonomia #gospodarka #antykapitalizm
Regaziatko +244
no to musialem zalozyc konto choc dlugo mi sie nie chcialo i tylko czytalem.
Xtb zalozylo mi blokade wyplat z konta bo uwaga: zazyczyli sobie wyjasnien odnosnie podzialu wplat i wypłat jak to ujeli.
Zdarzylo sie, ze jednego dnia wplacilem blikiem 5k ,a nastepnego 10k i 5k przez blue cash (natychmiastowy). (Zeby utrzymac pozycje)
I tego samego dnia, jak sie depo zluzowalo, w ten sam wtorek (kto gra na cfd ten wie) zlecilem wypłatę 20 000.
Spokojnie czekalem na kase na koncie; jeden dzien, drugi - nie ma.
W koncu Na czacie sie dowiedzialem, ze mam zablokowane wyplaty, bo chca wyjasnien. (Saldo -20 000)
Zenujace co? Odpowiedziałem dlaczego wplacalem depozyt i wyplacalem (fajnie ze trzeba sie z tego tlumaczyc co?). Wyjasnienia zostaly przeslane do dzialu weryfikacji. Dzis jest piatek i dalej mam zablokowane wyplaty i zdjete 20 000 z salda.
Wszystko szlo z jednego konta
Tyle ze raz blikiem a raz blue cash.
Zdziwilo ich to ze ta sama kwota wplat i wyplaty
I żadna #afera bo w każdej innej instytucji finansowej byłoby identycznie.
@Panicz888: Tak, to niewątpliwie ich wina XDDD
Aha
I uwazasz ze tak powinno byc ze klient powinien sie tlumaczyc dlaczego wplacil dana kwote i dlaczego chce cos wyplacic i dopoki nie zauważy mejla z pytaniem ma blokowana mozliwosc wyplat a takze nie moze dysponowac srodkami ktore zeszly juz z depozytu? I moze tak za kazdym razem? Wszak to jest zgodne z regulaminem
@dobrowolskii