@BillyHerrington: Nie, to każdy kto jest Rafałem Kosno bo mam w dpie Rodo przegrał. I nie tylko na loterii genetycznej, tylko przegrał we wszystkim czym się dało, fizycznie i metafizycznie xD
@marv0oo: ale ja z tym nie dyskutuję, nawet dałbym plusa gdyby nie to, że wykop jest napisany z gównolitu i wywala komunikat o przekroczonym limicie xD
@marv0oo: Prawda to, jeśli istnieje multiwersum, alternatywne wszechświaty to i tak jestem pewien że jedna rzecz jest stała. Rafał "nieudacznik z rumiankowej" kosno jest zawsze przegrywem w każdym aspekcie, taki konstant jak grawitacja czy elektromagnetyzm.
@Midnight_Animal: Zielony to jest przegryw absolutny. Jest tak wielkim przegrywem, że nawet nie istnieje w innych rzeczywistościach, tylko w tej naszej. Niema takiego bytu który by przegrał więcej niż Rafałek, ba - nie ma nawet takiego który by przegrał tyle samo. On jest jeden jedyny
@marv0oo: Naprawde trzeba być udanym aby będąc po studiach, mając dalej dwójke rodziców mając ponad 40 lat, nie mieć nałogów i grzebać po śmietnikach w poszukiwaniu jedzenia czy chodzić na spotkania jakiejś sekty i udawać że się w to wierzy tylko po to aby żarcie zgarnąć stamtąd. Gdzie jego znajomy, bez rodziny, całe życie praktycznie przesiedział w pierdlu czy poprawczaku, jest wtórnym analfabetą z alergią do pracy, uzależniony od wszystkiego
@Midnight_Animal: ja mówię - Rafałek to jest przegryw absolutny, to jest czysta definicja przegrywu. Ja się boję, że jak on umrze i taka gigantyczna dawka przegrywu "zniknie" to nam w--------i czasoprzestrzeń xD.
#kononowicz