Aktywne Wpisy

uncle_freddie +63
Każdy Mundial to święto piłki, ale jak myślę, że za rok czeka nas ta hamburgerowa udręka z tandetnym guwnoshow, niepunktualnością i przesuwaniem godzin meczów i możliwymi stypami na trybunach, to odechciewa mi się wszystkiego
#mecz
#mecz

źródło: temp_file4563560478794207623
Pobierz

No pewnie, znakomite porównanie, gadanie "ale ty wyrosłeś, ale z ciebie wielki chłop" jest tak samo złe jak "ale ty niski jesteś, haha karzeł".
Potem poszedłeś do średniej i pewnie było już wszystko ok, a twój wzrost zaczął mieć coraz więcej zalet nie było tak? Tak w ogóle to ile miałeś wzrostu, bo chyba musiałeś być dosyć dużą anomalią. 192 w wieku 14 lat dzisiaj już wcale aż taka duża nie jest, ale w tych latach 2000-2010 i niższych faktycznie była.
Niscy przez całe życie mają docinki negatywne, nie tylko w podstawówce czy
@Slavcel: na 800 osób w technikum tylko 2 osoby były wyższe ode mnie. Czy stał się zaletą? Moim zdaniem tak. Głównie z tego powodu że fajnie się patrzy na wszystkich z góry mając poczucie kontroli nad sytuacją :D > Tak w ogóle to ile miałeś wzrostu, bo chyba musiałeś
192 niedużo xDDDD
To ty właśnie zaprezentowałeś swoją umiejętność czytania ze zrozumieniem. Napisałem, że nie jest aż tak dużą anomalią jak kiedyś, bo dzieci w tym wieku są teraz średnio wyższe i częściej się takie przypadki zdarzają.
Nadal jest dużą, ale nie aż tak dużą jak kiedyś.
Ta, ale i tak się znajdą tacy co nie mogą uwierzyć w to, że dzisiaj nastolatkowie są wyżsi niż kiedyś i potrzebują dokładnych badań co do milimetra.
Co do wzrostu no to rozumiem, jednak myślę, że koniec końców najniższy w klasie zawsze miał dużo bardziej p--------e niż ten najwyższy, który często miał szacunek wynikający czysto z powodu wzrostu, już nie mówiąc o życiu dorosłym.