Wpis z mikrobloga

@entropy_:

Po pierwsze: na mapce r0bs0na były widoczne oba. pomimo tego że ruscy to idioci to ich wywiad bankowo ma dane o takich rzeczach nawet jeżeli samoloty mają wyłączone transpondery. Wystarczy że ktoś z ich wywiadu analizuje ruchy na największych lotniskach w Polsce, co na ten moment nie jest nielegalne (stan wyjątkowy nie został wprowadzony na terenie innym niż część granicy z Białorusią)
Po drugie: te dwa samoloty przeleciały w biały
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@floojd: na mapce wrzuconej w post był i wciąż jest tylko jeden.
Co do publikacji zdjęć: tak, nie ma stanu wyjątkowego i brak jest przepisu zabraniającego wrzucać takie zdjęcia, ale to tak jak z popularnym na wykopie "sraniem do paczkomatu" też nie ma punktu w regulaminie który tego zabrania a jednak nikt tego nie robi choćby z przyzwoitości.
Co do reszty nie chce mi się komentować, ale jak chcesz ciągnąć temat
@entropy_: do tych organów wojskowych które razem z policja nie potrafią przepisów obowiązującego prawa przestrzegać i interpretują je sobie pod siebie? Nie dziękuję, dalej będę sobie wrzucał zdjęcia latających samolotów jak mi się będzie podobać, a wojsko jak chce żeby im niektorzy nie fotografowali poligonów z chodnikow w miejscach publicznych niech sobie postawia 5 metrowe betonowe ploty, a nie prawo według własnego uznania interpretowały i zasłaniały się z dupy nic nieznaczącym
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@floojd: Co do policji się zgodzę, ale już żeby trepy nie umiały prawa interpretować to nie słyszałem.
Jak tak skserowania stawiasz to rozumiem, że koniec tematu, bo ja się nie wstydzę ani swojego zdania ani się podpisać pod tym co powiedziałem.
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@floojd: Co do policji się zgodzę, ale już żeby trepy nie umiały prawa interpretować to nie słyszałem.

Jak tak skserowania stawiasz to rozumiem, że koniec tematu, bo ja się nie wstydzę ani swojego zdania ani się podpisać pod tym co powiedziałem.

@entropy_: dupa luźna stary bo się zesrasz