Wpis z mikrobloga

Pamiętajcie, to tylko iluzja, że kobiety wolą 2 metrowych chadów nabuzowanych testosteronem.

Tak w głębi serca potrzebują obok swojego boku płaczliwego ulanego przegrywa, nieporadną życiowo łajzę o aparycji dziecka z podstawówki przy której będą mogły oglądać brazylijskie telenowele.

Ja #!$%@? ten plakat to chyba poradnik jak stać się śmieciem w oczach kobiety XDD

#blackpill #przegryw #p0lka
Pobierz
źródło: comment_1663083583yCHxbx54mCxKnx8fVkbljd.jpg
  • 46
@onpanopticon: właśnie oceniłeś mnie na podstawie pierwszego wrażenia i czego bym nie napisał, to tego nie zmienię xD

To bazowa wiedza o mózgu, oczywiście, ludzie nie kierują się wyłącznie instynktami, ale odgrywają dużą rolę w ocenie atrakcyjności, a to że ktoś nie jest wrednym #!$%@? najwyżej utwierdzi ocenę „starego mózgu”.
Tak w głębi serca potrzebują obok swojego boku płaczliwego ulanego przegrywa, nieporadną życiowo łajzę o aparycji dziecka z podstawówki przy której będą mogły oglądać brazylijskie telenowele.

@serek_heterogenizowany: dokładnie tak jest! Brawo, że na tym toksycznym tagu ktoś w końcu napisał prawdę! Mam nadwagę, 30 lat i nie mam zarostu i wszystkie, ale to wszystkie moje kolezanki z pracy, którym zwiezalem się ze swoich niepowodzeń mówiły mi, że jestem cudownym facetem i